Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt a legnevetsegesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt a legnevetsegesebb mondat ami egy ferfi/no mondott neked?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 20:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%

A "szeretlek drágám, ne hagyj el", miután lebukott a félrelépésével.

19/F

2009. aug. 1. 21:01
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
A csalóka férjem kijött a szeretője kecójából, én a kocsink mellett vártam, a mondat pedig a következő volt: Mert? Már beszélgetni sem lehet?!
2009. aug. 1. 21:24
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem maga a mondat volt nevetséges, hanem inkább a szitu. Szóval elmentem itthonról, majd ezután szinte rögtön a férjem is sietve távozott,(a szeretőjéhez) ezt pontosan tudom. Mondjuk ez volt hat órakor. Én fél hétkor hazaértem, ő akkor már nem volt itthon. Nyolckor telefonál, hogy elment lemosni a bicaját úgy húsz perce, mostmár végez, és lassan jön haza. (a benzinkút kb.5- 10 perc bringával)Mondom neki, nem stimmel valami, mert én fél hét óta itthon vagyok,tehát minimum másfél órája elment. Mire ő, "akkor megállt az órám!!!" (És bmeg azt nem vetted észre, hogy már kitekertél kétszer a vásorunkból ennyi idő alatt???)
2009. aug. 1. 21:31
 4/20 anonim válasza:
76%
Egy bulin "összeakadtam" egy sráccal (mind2en a pohár fenekére néztünk már), elkezdtünk smárolni, mire 3 perc múlva leáll és benyögi: szeretlek! :D
2009. aug. 1. 22:39
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Belőlünk nem lesz semmi, mert nemtudsz tájékozódni a városba...
2009. aug. 2. 00:51
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
szexpartner kereső oldalak jelentek meg párom gépén előzményként,de rengeteg...reakciója: "Fater is használja a gépem"...
2009. aug. 2. 10:57
 7/20 anonim ***** válasza:
25%

'szeretlek'

de az volt nevetséges inkább, hogy ki mondta

2009. aug. 2. 12:41
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

Amikor az előző barátnőm először meglátott rövidgatyában, ezt mondta: "Annak ellenére, hogy tanár vagy, egész formás lábaid vannak."

Napokig ezen röhögtem.

2009. aug. 2. 14:44
 9/20 anonim ***** válasza:
89%

" A Tomb Raider óta nem csalok", álmában egyik volt barátom elszólta magát :D

18L

2009. aug. 24. 11:47
 10/20 anonim ***** válasza:
57%
hidd el, nem veled van baj...Velem nem stimmel valami.
2009. aug. 24. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!