Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt a legnevetsegesebb mondat ami egy ferfi/no mondott neked?
a párommal mentünk a blahán,és egy műveltnek látszó öltönyös pasi nagy szerényen túrta az orrát,mire én odaszóltam a páromnak,hogy fujj nézzoda,mit művel,erre ő rámnézett ilyen megkönnyebbült fejjel és aztmondta,hogy; figyelj,örülj,hogy nem eszi meg...
:) nagyon vicces volt.
Ezt nem is pontosan nekem mondta, hanem kiderült, a haverja mondta el mindkettőt.
Egyszer ezt mondta: Én csak azért járok vele, mert szép...
És miután (nem emiatt) szakítottam vele, a következőt mondta a haverjának: Szerintem egyáltalán nem szép, sőt, csúnya is!
Hej, sokat változok Én, egyszer annyira szép vagyok hogy járjon velem, következőleg meg már megcsúnyultam.
9 éves voltam, ott álltunk az iskola udvaron, a kerítés mellett. Elment mellettünk két, valószínű már gimis srác, és megszólal nekem az egyik:
"Jó a segged!"
Erre nevetni kezdtünk barátnőmmel, mire ő ezt mondta:
"Komolyan!"
:D
hat sajnalom h igy tortent veled
koszonom a valaszokat
bulis helyen egy csaj: leszoplak ha van eco-d.
erre haverom: gyere,rákentem a farkamra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!