Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt a legnevetsegesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt a legnevetsegesebb mondat ami egy ferfi/no mondott neked?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

a párommal mentünk a blahán,és egy műveltnek látszó öltönyös pasi nagy szerényen túrta az orrát,mire én odaszóltam a páromnak,hogy fujj nézzoda,mit művel,erre ő rámnézett ilyen megkönnyebbült fejjel és aztmondta,hogy; figyelj,örülj,hogy nem eszi meg...

:) nagyon vicces volt.

2009. aug. 24. 12:44
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Az sem volt semmi, amikor azt mondta a csaj: Ha megfoghatom a cerkádat, adok neked 2000 forintot.
2009. aug. 24. 12:50
 13/20 anonim válasza:
66%
Dumáltam egy sráccal 1szer msn-en,igazából csak látásból ismertem,tök jó fej volt.Másnap is felmentem és ő azt irta nkm h "szertsz?".
2009. aug. 24. 12:52
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Barátnőmmel harcoltunk a távírányítóért, amikor megszólalt: "Mindig elfelejtem hogy két kezed van!"
2009. aug. 24. 15:00
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

Ezt nem is pontosan nekem mondta, hanem kiderült, a haverja mondta el mindkettőt.

Egyszer ezt mondta: Én csak azért járok vele, mert szép...

És miután (nem emiatt) szakítottam vele, a következőt mondta a haverjának: Szerintem egyáltalán nem szép, sőt, csúnya is!

Hej, sokat változok Én, egyszer annyira szép vagyok hogy járjon velem, következőleg meg már megcsúnyultam.

2009. aug. 24. 16:29
 16/20 anonim ***** válasza:
28%

9 éves voltam, ott álltunk az iskola udvaron, a kerítés mellett. Elment mellettünk két, valószínű már gimis srác, és megszólal nekem az egyik:

"Jó a segged!"

Erre nevetni kezdtünk barátnőmmel, mire ő ezt mondta:

"Komolyan!"

:D

2009. aug. 24. 16:32
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
A párommal nemrég összevesztünk, mert úgy éreztm hanyagolva vagyok! Mire ő (pontosan idézni nem tudom) De hát én főztem neked krumlpitésztát a múltkor is! Nos abban a szövegkörnyezetben ez úgy hatot, hogy mindennek a krumplistészta az oka! Ha ez eszembejut mindig röhögök! 23/L
2009. aug. 24. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Már írtam egyszer! Tegnap a párom hosszú idő után először töltötte itthon az estét! Juujjj de jó gondoltam én végre egy kicsit kettecskén! Aha.. foci! Megy a meccs kint állunk az erkélyen onnan látszik a tv! Mondom neki muszáj- e ezt néznie nem-e néznénk filmet, meg hogy miért fontosabb a meccs mint én! Az ő válasza ez lett volna: Nem fontosabb a meccs, mint te! Hogy hangzott? Nem fontosabb a meccs, mint.. rúgott egy gólt a debrecen! Ezt ordítva és abban a másodpercben ott sem volt! 23/L
2009. aug. 26. 20:16
 19/20 A kérdező kommentje:

hat sajnalom h igy tortent veled

koszonom a valaszokat

2009. aug. 27. 08:01
 20/20 anonim ***** válasza:

bulis helyen egy csaj: leszoplak ha van eco-d.

erre haverom: gyere,rákentem a farkamra!

2009. aug. 27. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!