Mi volt a legdurvább, legnevetségesebb vagy éppen
legmeghökkentőbb kérdés, amit itt olvastatok?
Figyelt kérdés
Tele van az oldal idiótákkal,az tény,de mi volt számotokra az a kérdés,ami TÉNYLEG kiverte a biztosítékot,és hirtelen nem is tudtatok mit reagálni? Melyik topicban volt? Érdekelne,kinek milyen élményei vannak az oldallal kapcsolatban,amellett persze,hogy a normális kérdezők normális válaszadóktól kapott normális válaszaival nagyon sokszor lehet problémát megoldani és hasonlók.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2012. szept. 5. 14:41
1/8 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne,mi az,amit leginkább képtelenek vagytok itt szó nélkül hagyni: helyesírás,okoskodás,trágárság?
2012. szept. 5. 14:42
2/8 chrishu válasza:
Volt 2 provokálós okoskodós kérdés. Linkkel nem tudok szolgálni
2012. szept. 5. 14:44
3/8 anonim válasza:
Találkoztam pár furcsa kérdéssel, de a "biztosítékkiverődéshez" már túl öreg vagyok....:)
Pusztán a leírt szó már kevés ehhez.
2012. szept. 5. 15:08
4/8 anonim válasza:
Ezotéria csoporton belül érdemes körülnézni, egyik barátommal ott szoktunk keresgélni, nem telik el sok idő, máris begörcsöl az arcunk, annyira röhögünk.
Kérdéseket nem emelek ki, minek? Elég annyit tudni, hogy még talán jobbak, mint a szex-szerelem témájú kérdések. :DDD
2012. szept. 5. 15:08
5/8 Antimod válasza:
Egyszer olyat olvastam, hogy valaki azért ijedt meg, hogy terhes lett a "bőrén keresztül felszívódó" spermától. Mondjuk itt nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, így csak néztem magam elé...
2012. szept. 5. 15:09
6/8 anonim válasza:
De amit nem tudok szó nélkül hagyni, amikor egy válasz félrevezeti, megtéveszti a kérdezőt. Ilyenkor muszáj közölnöm, hogy hülyeség, még ha némileg ellentétes is a szabályokkal. Főleg, ha a válaszoló még nagyképűsködik is a rossz válasza mellé.
2012. szept. 5. 15:13
7/8 anonim válasza:
A TESCO-s randikérdés is jó volt :D
Gyakran akadnak gyöngyszemek a Szex és szerelem, meg a Humor kategóriákban.
Igaz, az elsőben gyakori az olyan, aminek olvasatán megfordul a fejemben az, hogy v.mi piszkosul elromlott az evolúció/Teremtés során...
2012. szept. 6. 14:51
8/8 anonim válasza:
A gyereknevelés témában nagyon komoly dolgok szoktak lenni, de nem a kérdések gázosak, hanem hogy mennyire fel tudják húzni magukat a válaszolók egymás válaszain :-) nagyon tudják osztani egymást, sehol nincs annyi lepontozás, mint azon az oldalon! Engem az húz fel, ha a kérdés valakire vagy egy csoportra nézve alázó/gyűlölködő/diszkrimináló. Ilyenkor nem bírom ki, hogy a kérdezőt ne rójam meg, és emiatt porrá leontoznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!