Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, mi volt a legostobább, legnevetségesebb ok, ami miatt szakított veletek az expasitok/excsajoktok?
Nekem két ilyen nagyon fura "szakításom" volt.
Az egyik felhívott telefonon, hogy ő elköltözött másik városba és nem hisz a távkapcsolatokban. De ezt így utólag, semmit sem tudtam a költözésről. Persze pár hónap után hazaköltözött és keresett, hogy békülne :)
A másik meg csak eltűnt egy szó nélkül. Természetesen pár hét után ő is előkerült, de már szóba sem álltam vele.
Agydaganatom van....
Látogattam a kórházba es nem tűnt fel hogy csak az aulában vár ( köntösben ) közben fel sem volt véve betegnek.
Nos azt mondta hogy nem akarja h lássam hogy megy tönkre es hogy ugy is el veszíteném......
Fél év múlva találkoztam vele egy buliban, kicsattant az egészségről
Nem vagyok elég okkult
Nem értem meg isten szeretetét. (ez utóbbi később beállt apácának...)
6-os, na azt a qrva. :D
Az exem azt mondta, h neki most egyedulletre van szuksege... Aztan kiderult, h mar be van fuzve a kovetkezo netrol. :D Aztan szakitas utan derultek ki rola egyeb nyalanksagok is. :D
Én most ismerősről írok, mert nekem csak egy kapcsolatom volt, és az még tart :).
A lány molett. A srác elég komoly vízipólós. Már egy ideje együtt voltak, erre a srác benyögi, hogy hát a menedzsmentje mondja, hogy ciki kövér lánnyal mutatkoznia, így vége. Ezen azért előbb is gondolkodhatott volna a srác, nemdebár? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!