Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
11/20 A kérdező kommentje:
#9 Miért, a csoki nem fogy el pár nap alatt? :D Legalább is nálam így megy. :)
#10 Igen, inkább a gesztusról van szó. És én komolyan értékelem, ha főz nekem, nem is ezzel van a gond, de nőnapkor mégis csak valami különleges gesztusra számít az ember, nálam a virág pl már annak számít.
Kedves kérdező nem tudom, hogy a párod milyen sűrűn főz neked, ha ez nem elég különleges számodra...=) 3as voltam
2014. márc. 6. 18:01
13/20 A kérdező kommentje:
#12 Azért nem kell kiforgatni a szavaim. Úgy értettem olyan gesztust reméltem, amivel érezteti velem, hogy én vagyok számára a Nő, akit szeret (mert állítólag így van). Egy szál virág erre tökéletes, hisz ennek hagyománya van, és egyáltalán nem egyenlő a valentin nappal (azt én is utálom). Meg amúgy is fura, ha a munkahelyen minden pasi kollégámtól kapok virágot, de a páromtól nem, legalább is szerintem.
Amúgy max két-három havonta csinál nekem kaját, úgyhogy azért nem olyan sűrűn.
Na kérdező azért nagyon nem mindegy , hogy mondtad azt a "remélem kapok virágot" dolgot. Lehet sikerült úgy összehoznod a dolgot , hogy tényleg okkal hihette azt , hogy bunkó vagy és felhúzta magát emiatt.
2014. márc. 6. 18:16
15/20 A kérdező kommentje:
#14 Tényleg vicces hangnemben kérdeztem, nem számonkérően, szerintem ismerjük már egymást eléggé így 5 év után, hogy tudjuk, mikor viccelődik a másik.
Szerintem még mindig túlspirázod az egészet. Kezdem azt hinni, hogy neked nem is a nőnap a fontos, hanem az a b*szott virág. Akkor mondd meg neki, hogy azt akarsz! Amúgy elég közhely, hogy mindenki ekkor virágot vesz, és én a helyedbe örülnék neki, hogy a párom egy egyedi ajándékkal fog kedveskedni, egy vacsival, mert azért lássuk be, hogy kevesebben főznek, mint vesznek virágot, ezért nem lenne egy "tömegajándék" , de ez csak az én véleményem. Ahogy olvasom a kommenteket, inkább te tűnsz telhetetlennek, és a fejedbe vetted, hogy te virágot akarsz, akkor azt is kapsz:/ más szó nélkül örülne a vacsinak, erre te még kevesled...szép :/
2014. márc. 6. 19:28
Biztos nagyon nehéz lenne egy szál virág megvétele, rákérdezni lehet nem kellet volna, de mindegy már.
Amúgy meg nem hiszem hogy ezen múlna egy kapcsolat, infantilis megnyilvánulásokra meg semmi szükség.
2014. márc. 7. 13:50
Reménytelen vagy kérdező... A virág nem romantikus ajándék, hanem ugyanolyan kommersz, mint a karácsonyi zokni a nagypapának... 2 perc alatt megvan, és ki lehet pipálni...
Ha egy férfi főz egy nőnek, azzal imponálni akar, és levenni a nőt a lábáról... Ráadásul a vásárlásnál is már rád gondol, a főzésnél is, hogy minél inkább a Te szád ízéhez készüljön a vacsi...
Ehhez képest egy 23 szálas csokor is nudli...
2014. márc. 9. 13:34
19/20 A kérdező kommentje:
Végül a főzés is elmaradt, mert kiment a fejéből h nőnap van.. csak mikor enyhe célzásokat tettem rá, akkor kinyögte h boldog nőnapot és most nincs pénze majd legközelebb bepótoljuk.. erről ennyit. Ha fontos lennék neki legalább egy csokit hozzámvágott volna.
Na, ennyit erről. Lehet nem kiment a fejéből, hanem a hisztid miatt úgy gondolta, azt se érdemled meg, ha neked az a cs*szett virág kell! Nem vagy fontos neki...istenem, ez csak egy nőnap volt. Szerinted hány pasi felejtette el, és hányan nem kaptak semmit, csak egy boldog nőnap-ot? Nem omlott össze a világ, és nem ezen múlik egy kapcsolat... -,-
2014. márc. 10. 16:47
Kapcsolódó kérdések: