Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
A barátommal 18 hónapja vagyunk együtt. Éjjel felhívtam mert nem tudtam aludni, erre ő felkapta a vizet, hogy hívhatom fel ilyenkor. Hogy normális ember nem hívja a másikat hajnali fél 4kor. Én meg ezen sértődtem meg. Pedig csak hallani akartam a hangját elalvás előtt..Amúgy havonta kb 1szer talizunk csak.2014. jan. 27. 15:39
2/8 anonim válasza:
A barátodnak. Ha nem életbevágó akkor lehet az alvással jobbat tettél volna neki. Reggel nem ért volna rá?
3/8 anonim válasza:
Havonta 1 tali az nem éppen kapcsolat :-/
4/8 anonim válasza:
:D Szerintem nagyon gyerekes vagy. Oké, hogy keveset találkoztok, meg hallani akartad a hangját, de az komolyan fel se merült benned, hogy mások olyankor már alszanak? Teljesen érthető a reakciója, ne legyél megsértődve. Inkább kérjél tőle bocsánatot, és ígérd meg, hogy legközelebb nem leszel ilyen meggondolatlan. És máskor lehetőleg éjfél előtt hívogasd. Vagy olyankor, mikor tudod biztosan, hogy még nem alszik.
5/8 anonim válasza:
Te mit szólnál ha az éjszaka közepén felhívnának depizni? Főleg ha másnap reggel kelni kell
Én is neki adok igazat. Éjszaka csak akkor telefonálunk ha életveszély van
6/8 anonim válasza:
Igaza van a srácnak, én a helyében jobban elhajtottalak volna:D
7/8 anonim válasza:
Hajnali fel 4-kor illetlenseg felhivni a masikat, meg ha a pasink az illeto akkor is. Szerencsetlen epp aludt.
Max. veszhelyzet eseten lehet ilyen hajnali idoben telefonalni...
Neked is normalis idoben kene lefekudnod.
Na meg a havonta 1x talalkozunk az nem eppen egy nagy kapcsolat... :(
8/8 anonim válasza:
Néhányan itt hülyeséget írnak! VISZONT: Ha életbevágó lett volna, akkor megértenélek. De így neki van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!