Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Szia! Ne vedd a szívedre! A pasik többsége, már csak ilyen, hogy nem szereti az ilyen ünnepeket, mint a nőnap, vagy a valentin nap..=) Idén arra én is csak azért kaptam egy szál vörös rózsát, mert vesződtem a vacsival. A lényeg, hogy nekik ez nem fontos, de mivel szeretne a kedvedben járni, ezért főz neked valami finomat =)) A helyedbe én örülnék neki, és beérném ennyivel, mert mégis csak nagyobb élmény egy vacsi, mint egy virág, ami elhervad hamar, stb. Megértelek persze, csak szerintem most egyikőtöknek sincs igaza. Te ne legyél telhetetlen, neki pedig a reakciója volt kicsit durva.
Puszi! 18/L
Vannak férfiak, akik túlontúl praktikusak...
Én már azon lepődnék meg, ha kapnék virágot... :D
Általában mást kapok, már beletörődtem... Még a szülés után sem virágot kaptam, hanem egy szép tájképet. :D
Mindenesetre a reakciója durva volt....
Köszi a kommenteket.
#3 Igen tudom, igazad is van, és amúgy értékelem is h főz nekem kaját, de ezzel a reakcióval eléggé megbántott. És ilyenkor elgondolkozom h valóban ezt érdemlem?
#4 Csak hogy tisztázzuk, én sosem sajnálok venni neki ajándékot, sokszor meglepem apróságokkal. És nem egyszer fordult elő olyan is, hogy pl kajálni mentünk, és neki nem volt semmi pénze ezért én fizettem mindkettőnkét. Szóval szerintem azért egy évben egyszer úgy gondolom megérdemelnék egy szál virágot (bár aki igazán szereti és értékeli a párját az nem csak nőnapkor gondol rá és ad neki virágot, de én még annak is örülnék).
#5 De nem értem, hogy miért olyan nehéz egy szál virágot ajándékozni. Nem is drága, és főleg ha közben tudja, hogy örülnék neki de ő csak azért sem vesz, mert "érjem be mással". Na mindegy, lehet tényleg én várok el sokat.. :) amennyire a mai pasik értenek a romantikához már meg sem lepődök.
"#5 De nem értem, hogy miért olyan nehéz egy szál virágot ajándékozni. Nem is drága, és főleg ha közben tudja, hogy örülnék neki de ő csak azért sem vesz, mert "érjem be mással". Na mindegy, lehet tényleg én várok el sokat.. :) amennyire a mai pasik értenek a romantikához már meg sem lepődök."
Az én párom azért nem vesz, mert felesleges pénzkidobás, mert pár nap alatt elhervad... Inkább ad egy tábla csokit, vagy egy bort, vagy egy könyvet, vagy képet, bármit, ami szerinte nem pénzkidobás. :D
Anno utcán lopott nekem egy szálat... na meg azt mondja, ha virágot akarok, menjek, szedjek magamnak. :D
Noha fájó szívvel, de ilyen ünnepekkor megveszem a vágott virágot, mert jobb a békesség.:D
De én is pénzkidobásnak tartom, jobban szeretek olyanra költeni, aminek van értelme. Pl. élő növényre, mert azt lehet gondozni és jó látni, ahogy fejlődik. Viszont az ilyen ünnepekkor valahogy a vágott virág, csokor dívik, mert az szebb gondolom és csak vízbe kell tenni, és várni hogy elrothadjon.
Sejtem én, hogy inkább a gesztus a fontos itt, de akkor nem értem, hogy egy bonbon, bármi értelmes (jelen esetben a főzés) miért nem váltja ki a lenyesett növényi nemi szerv trófeaként történő átadását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!