Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irtóznak a lányok azoktól a fiúktól, akik tényleg képesek szeretni őket?
17:46
Asszem te irtad az utolso valaszt is...
Hidd el a lanynak se konnyu.De ossze van zavarodva:S
Sajnos varni kell.De legalabb o mar vette a batorsagot es megmondta.Most vagy javit a helyzeten ez a kis ido.Vagy vegleg szakitotok.Remelem az elso:)
Na, akkor azok a fiúk, akik tudnak szeretni, és nincs barátnőjük, azok legyenek szívesek írni nekem egy PM-et! :D
16/L Bp.
Én még fiatal vagyok,szóvak nincs annyi tapasztalatom.
De én meg pont azt vettem észre,hogy akik nekem megtetszettek,azokat mikor megismerem mind egy tuskó.Pedig első pár alkalommal nem voltak ilyenek...
Mit meg nem adnék,ha egy olyan sráccal,mint Te találkoznék,és kicsit kevesebb lenne a korkülönbség:)
Te pedig ne add fel,mert majd eljön az igazi lány,aki szeret.Gondolj bele,aki a tuskókért dob Téged az egyébként sem szeretett,mert ha valaki szeret akkor Téged választ,nem egy tuskót.
15/L
Nem arról van szó, hogy irtózunk a szeretettől! :D Arról van szó, hogy nem akarunk pofára esni és beleszeretni olyanba aki miatt hónapokig, évekig szenvednénk.
Ha valaki szeret és túl sok, akkor meg megijedünk, hogy nem tudjuk viszonozni, vagy tudat alatt úgy érezzük, hogy nem érdemeljük meg, vagy azért idegesítő, mert mást szeretnénk ha szeretne..
meg az is rossz ha a szeretete szinte erőszaknak számít..lényegében azért mert érezzük, hogy visszavárja.
Szia, én így vagyok vele, ahogy te csak lányban. Engem meg sajnos (akármennyire is mondják hogy így-úgy nézek ki) nem talált meg eddig egy olyan srác aki tényleg szeretne.. úgyhogy még mindig egy ilyen srácra várok...:) én biztos megbecsülném....... (:
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!