Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled se nelkuled?

Figyelt kérdés

Mit tegyek ha igy erzek?Ezt rendbe lehet meg hozzni?

Kerlek segitsetek.

18/L

2009. dec. 12. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:

szia

én 5 év után azt mondtam, hogy nem. nem jó ez így hidd el. bár szerintem te is tudod. te is még fiatal vagy hozzá, hogy ilyen kapcsolatban tengesd a napjaid. ha még látsz esélyt arra, hogy boldogok legyetek, talán 1 próbát megér. de ha nem, akkor próbálj vele szakítani.

2009. dec. 12. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:

De szeretem es nem birnek vele szakitani...De ha vele vagyok meg idegesit ha meg nem akkor hianyzik.

Ajj nem ertem mar en se magam...

Amugy koszonom a valaszod:)

2009. dec. 12. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:

az els válaszoló vagyok

nekem is ugyanez volt a bajom, hogy idegesített egy idő után, aztán magányomban meg hiányzott..idővel sajnos elmúlt a szerelem, így több ok is volt a szakításra...én azt mondom, egy darabig lehet húzni, viszont egy idő után fájni fog neki, és neked is. mióta vagytok együtt egyébként?

2009. dec. 12. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:

4 honapja.

Mennyi ideig halaszgatad a szakitast?

2009. dec. 12. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
azt hittem kicsit régebb óta tart :) így azért kicsit más szögből nézem, mert azért 4 hónap nem a világ még :D hát, nagyjából 4-5 hónapig húztam/húztuk, de hát 5 év után kicsit nehéz volt megválni a másiktól.
2009. dec. 12. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!