Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tímea1987 kérdése:
Hogyan ertelmezzem ezt az sms-t?
Figyelt kérdés
A parom ezt irta:okkal erzed ugy hogy kihasznaltalak,pedig nem akartam,ha egyutt is voltunk mindig csak azt akartam hogy neked legyen jo.2014. márc. 1. 01:12
21/22 A kérdező kommentje:
kifogastalanok voltak az egyuttletek, egy rossz szot se mondhatok a ciselkedesere, mindig azt mondta hogy testi-lelki kielegules, szeretett velem utanna is oszebujni, simogatni es beszelgetni es orommel mindig elmeseltunk valamit az osszeismerkedesunk idejerol, hogy elete legszebb idoszaka volt, en tudom csak is boldogga tenni, stb, a szemeiben lattam hogy oszinte, eleg ha hozzam ert, az erintes is ahogy magahoz olelt felton, tudok kulonbseget tenni olyan egyuttlet kozott ahol nem voltak erzelmek, se az eleje, se a vege, semmi romantika, semmi
2014. márc. 1. 07:46
22/22 A kérdező kommentje:
az egész sms szerintem azt jelenti hogy meg van ra az okom hogy azt erezzem hogy kihasznált(mert nem pont ugy viselkedik mint aki fulig szerelmes, mert 1 nem erzelgos mint altalaban a pasik, es 2. nincs miert, ha nincsen jovoje a kapcsinak), azt hogy pedig nem akartam, nem ugy ertette hogy kihasznaltalak pedig nem akartam, hanem hogy pedig nem akartam hogy erezd azt hogy okkal gondolod rolam hogy csak kihasznaltalak, nem akartalak bantani, ilyen teves erzeseket ebreszteni benned es igazolja hogy nem volt kihasznalas hiszen csak en voltam a fontos
2014. márc. 1. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!