Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ertelmezzem?
Figyelt kérdés
Az exemmel Cicának hívtuk egymást. Megbeszéltuk, hogy a szulinapomra o fog tolem kapni valamit és forditva. Mikor megkerdeztem tole, hogy mit kér azt valaszolta, hogy "Cicát". Mikor rákérdeztem, hogy ez alatt potosan mit ért, akkor azt valaszolta, hogy "te engem, es en teged". Ezt hogyan kene ertelmeznem?2013. ápr. 7. 22:40
1/10 anonim válasza:
egy egész napi szexre gondolt szerintem:))
vagy simán a társaságodat, mert szeret
2/10 anonim válasza:
kellesz neki még mindig, mit nem értesz ezen?
3/10 anonim válasza:
a kerese hogy egesz nap egymassal legyetek... es ne csak beszelgetesre gondolj :D
4/10 A kérdező kommentje:
akkor johetne mar gyorsan az a junius :P de félek, hogy azzal meg elrontanam azt a jo barati kapcsolatot amit mostanaban felepitettunk...
2013. ápr. 7. 22:51
5/10 anonim válasza:
Felteszel egy kérdést, és kérdésben már megválaszolod saját magadnak a dolgokat:D Ennek van értelme?:D
Mikor van a szülid?:D
6/10 A kérdező kommentje:
junius végén :)
2013. ápr. 7. 22:57
7/10 A kérdező kommentje:
es hogyan kene neki atadnom az "ajandekot"?
2013. ápr. 7. 23:32
8/10 anonim válasza:
szervezz egy wellness-hétvégét magatoknak :)
9/10 A kérdező kommentje:
de nem rontanam el ezzel a kapcsolatunkat? tény, hogy miota szakitottunk -8 honapja- senkivel nem élveztem úgy a szexet, mint vele... de parázok. a hetvege utan egymasra se neznenk? vagy "baratok lennenk extrakkal"? talan ujra osszejonnenk?
2013. ápr. 7. 23:47
10/10 anonim válasza:
azt bízd a sorsra :)
csak messze a június, és addig beeshet neki is, meg neked is valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!