Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalna? Vagy hogy értelmezzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalna? Vagy hogy értelmezzem?

Figyelt kérdés

Még régebben, mikor kevesebb ideje voltunk együtt, egy beszélgetés közben ezt mondta egy kérdésemre, hogy ha lehetne akkor lefeküdne alexandra stannel, megérné akkor is ha szakítunk. Mikor féltékeny vagyok pl egy ismerőse miatt, akkor mindig mondja, higy szeret, engem szeret, ezért van velem, nem mással, és sose hagyna el senkiért. Viszont ma is szóbakerült ez az alexabdra stan dolog, kérdeztem, hogy még mindig megérné-e, azt mondta, hogy nem tudja.. Ez nekem igen, mivel ha határozott nem, akkor azt mondaná, nem?:s Én soha nem mondanám, mert álmaim pasiideálja sem kéne, ha a szerelmemmel való kapcsolatom múlna rajta..

Oké, én vsgyok a hülye, úgyse kapja meg azt a csjt, de engem maga ez zavar, hogy így gondolja.. Vélemények? 8 hónapja vagyunk együtt

2013. jan. 16. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem ember....... Egy érzö ember nem ilyen... ilyen utolso féreg... patkány... utolso hányás.... Mindenben egyettértek veled.

http://www.youtube.com/watch?v=zlwhx5TWtz4

2013. jan. 16. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez egy tapló. Ilyet nem mondunk annak, akit szeretünk. még akkor sem ha így érzünk, vagy lenne rá némi esély, hogy valóban megtennénk...
2013. jan. 16. 21:44
 3/10 anonim válasza:
Szerintem túl reagálod , amíg veled van és téged szeret addig mondhat bármit , mondj neki te is hasonlót és nem fogja többet emlegetni :)
2013. jan. 16. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha így reagál ha féltékeny vagy akkor semmi okod az idegeskesédre. Csak felcukkolod magad ezzel. Foglalkozz mással ha folyton keresed az okokat h valami nincs redben hamar el is romolhat valami. Inkább gondolj valami jó dologra. Lepd meg őt egy randival és tervezgess mivel lepnéd meg. Ő is jobban fogja érezni magát ha nem görcsölsz ezen. Láttad a jóbarátokban azt a részt mikor Rosszék írnak egy listát a női " partnerekről". Ha nem láttad nézd meg ha priviben rámírsz megmondom meik részben van. Ha nem vigyázol akkor te is becsavarodhats és eből zűr lesz.
2013. jan. 16. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Teljesen normális hogy kiakadtál

Ha tényleg annyira szeret, akkor szerintem nem kéne így gondolnia

De legalább őszinte veled és más nem kell neki

Tudom hogy neked ez egyértelmű, nekem is az, de ő fiú szóval más a gondolkodásmódja

A fiúknak ált érzelmileg kevesebbet jelent a szex

Ha amúgy minden rendben van köztetek, akkor csak próbáld vele megbeszélni, de próbálj meg nem nagyon kiakadni

2013. jan. 16. 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Első 2, nem így van, nagyon aranyos, kedves, és szeret.. Én vagyok hülye, hogy ilyeneken problémázok, csak ilyenkor csak erre gondolok, először viccelődök vele vagy ilyenek, aztán felhúzom magam és csak a vita van belőle...:s
2013. jan. 16. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
igen igazad van ha veled van hogy mondhat ilyet. Elég szomorú.
2013. jan. 16. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, ilyet én még viccből se mondanék a páromnak... nagyon gáz szerintem... illetlen, sőt, bunkó dolognak tartom
2013. jan. 16. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
sztem csak viccel... húz téged :) szard le, viccelődj vele ezen, ne vedd komolyan!
2013. jan. 16. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:
szimplán éretlen. igen, megcsalna, csak valószínűleg nem kap rá lehetőséget másoktól
2013. jan. 17. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!