Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalna? Vagy hogy értelmezzem?
Még régebben, mikor kevesebb ideje voltunk együtt, egy beszélgetés közben ezt mondta egy kérdésemre, hogy ha lehetne akkor lefeküdne alexandra stannel, megérné akkor is ha szakítunk. Mikor féltékeny vagyok pl egy ismerőse miatt, akkor mindig mondja, higy szeret, engem szeret, ezért van velem, nem mással, és sose hagyna el senkiért. Viszont ma is szóbakerült ez az alexabdra stan dolog, kérdeztem, hogy még mindig megérné-e, azt mondta, hogy nem tudja.. Ez nekem igen, mivel ha határozott nem, akkor azt mondaná, nem?:s Én soha nem mondanám, mert álmaim pasiideálja sem kéne, ha a szerelmemmel való kapcsolatom múlna rajta..
Oké, én vsgyok a hülye, úgyse kapja meg azt a csjt, de engem maga ez zavar, hogy így gondolja.. Vélemények? 8 hónapja vagyunk együtt
Nem ember....... Egy érzö ember nem ilyen... ilyen utolso féreg... patkány... utolso hányás.... Mindenben egyettértek veled.
Teljesen normális hogy kiakadtál
Ha tényleg annyira szeret, akkor szerintem nem kéne így gondolnia
De legalább őszinte veled és más nem kell neki
Tudom hogy neked ez egyértelmű, nekem is az, de ő fiú szóval más a gondolkodásmódja
A fiúknak ált érzelmileg kevesebbet jelent a szex
Ha amúgy minden rendben van köztetek, akkor csak próbáld vele megbeszélni, de próbálj meg nem nagyon kiakadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!