Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta az lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta az lenne a boldogsága ha megölné az exét aztán meg magát. Ez normális? Hogy értelmezzem ezt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 00:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Úgy hogy kérdezd meg tőlünk máshol.
2012. okt. 1. 00:44
 2/27 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ezt máshogy értelmezni?
 3/27 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy még mindig szereti az exét.
 4/27 anonim ***** válasza:
Sehogy. Vagy részeg volt, vagy klinikai eset. Szerintem nem 100as az agya.
2012. okt. 1. 00:45
 5/27 A kérdező kommentje:
azt mondja, hogy pont azért mert utálja. inkább átmegy a másik oldalra ha meglátja. de én ezt nem értem akkor se..
2012. okt. 1. 00:47
 6/27 anonim ***** válasza:
93%

Azt érzi amit én ,egyben utálom és egyben halálosan szerelmes vagyok az exembe :)

De persze nem ölnék meg senkit :) Vagy ha már igen akkor csak magamat csak előtte elrabolnám és szanaszét k'rnám :)

De akkor meg rájönnék,hogy ez isteni és,hogy az életet kár volna eldobni :) És akkor bocsánatot kérnék,ő feljelentene és én leülném a másfél-2 év büntit :))

7/27 A kérdező kommentje:
elkezdi hoyg akkor már nem félne a haláltól meg ilyenek...
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
Ha utálná szarba sem nézné. Más van a háttérben. Meg magát minek akarja megölni? Hülye ez?
 9/27 Pixi3 ***** válasza:
93%
Szerintem várj egy pár napot, és szakíts vele amíg komolyabban bele nem keveredsz. Nemtom mióta vagytok együtt, de ez nagyon nem normális kijelentés szerintem. Engem legalábbis eltaszítana.
2012. okt. 1. 00:49
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
Még mindig szerelmes belé, és nem bírja nézni, hogy másé legyen. Vigyázz, nehogy rajtad gyakoroljon, ha megpróbálod elhagyni.
2012. okt. 1. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!