Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta az lenne a boldogsága ha megölné az exét aztán meg magát. Ez normális? Hogy értelmezzem ezt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 00:42
11/27 A kérdező kommentje:
nem tudom..számomra ez érthetetlen. én is kérdeztem tőle szereti e még azt mondta nem. meghogy ha meglátja inkább átmegy a másik oldalra hogy ő gyűlöli és pont ezért. de mondom ez lenne a BOLDOGSÁGOD?mondom ez a CÉLOD?elkezdi ja akkor már nem félne a haláltól.hát kb sírni nem tudok már..elkezdi hogy ő erről nem tehet ugyanolyan ez mint az ami velem történt régebben,és hogy arról meg én nem tehettem és hogy ő se ítél el ez miatt. de hogy lehet erről "nem tenni"? hogy megölni valakit aztán meg magát?azt mondja 1éve így érzi. most ez mi?
2012. okt. 1. 00:51
12/27 anonim válasza:
Szülei tudnak a gondolkodás módjáról?
13/27 A kérdező kommentje:
nem kiskorú már..amúgy nincs túl jó kapcsolatban a szüleivel
2012. okt. 1. 00:55
14/27 anonim válasza:
Ez klinikai eset, lépj le amíg lehet.
15/27 anonim válasza:
Ha már mondhatjuk idősebbnek, és a szüleivel sem tartja a kapcsolatot, akkor bizony komoly dolgokról van szó. Ha ott hagynád, lehet feléd is érezné a vágyaz hogy megöljön, majd magával végezzen.
16/27 A kérdező kommentje:
01:03 írhatok neked egy privit?
2012. okt. 1. 01:15
17/27 Szőrös Kacsa válasza:
Szereti még!
Hiába kérdezted tőle, hogy szereti-e!
Ki az a hülye, aki a barátnőjének bevallja, hogy szereti az exet?!
Kérdező:
Ha te még szeretnéd az exed, te megmondanád a jelenlegi barátodnak azt?
18/27 A kérdező kommentje:
de már több éve szakítottak.. ez hülyeség szerintem.. meg mi amielőtt összejöttünk hónapokig csak találkozgattunk a mint barátok..és sokszor beszéltünk komolyabb dolgokról pl az exekről konkrétan erről a lányról is és már akkor is utálattal beszélt róla.. biztos hogy valami más van.. csak nem tudom hogy álljak hozzá én még ilyenről nem hallottam.. nem is értem igazából...
2012. okt. 1. 01:36
19/27 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom, hogy a legjobb ha ott hagyod, mielőtt bajod esne. Vagy igy kéne mellette élned.
20/27 Szőrös Kacsa válasza:
Amúgy adom a #19 válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!