Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tímea1987 kérdése:
Hogyan ertelmezzem ezt az sms-t?
Figyelt kérdés
A parom ezt irta:okkal erzed ugy hogy kihasznaltalak,pedig nem akartam,ha egyutt is voltunk mindig csak azt akartam hogy neked legyen jo.2014. márc. 1. 01:12
11/22 anonim válasza:
Ne akard értelmezni. Ha akarsz vele még találkozni, akkor beszélj vele. Ha nem akkor meg nem is számít.
Úgy, hogy soha nem használt ki, de most egy kicsit bántani akart, ennek ellenére szerintem még kellesz neki.
12/22 A kérdező kommentje:
Hanyszor rossz hangulatban voltam es megbantottam es azt irta hogy nem tud ram haragudni
2014. márc. 1. 01:41
13/22 robifiu válasza:
Lehet,hogy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok ennyi idő alatt. Lehet,hogy nem is olyan vészes a helyzet.
De a tüzet őrizni kell.
14/22 A kérdező kommentje:
Mondta tobbszor hogy nem a szavak embere,nem az az erzelgos tipus,irogatni se szeret,sms,inkabb hivni,nem az a potyogtetos tipus.ezert nem bombazott napmint nap uzenetekkel,egyszeruen csak azert mert nem szeret irogatni.inkabb szivesebben hiv fel.
2014. márc. 1. 01:47
15/22 A kérdező kommentje:
Lehet az is hogy szandekosan viselkedett utobbi idokben igy,mert nincs ertelme a kapcsolatunknak,hiaba szeret,inkabb nem mondja,hogy nekem konnyebb legyen elengednem ot.konnyebb elengedni azt akit ugy erzzuk hogy mar nem szeret mint azt aki nagyon szeret.ennek ellenere,harom honapja hogy nem latott de amint megtudta hogy a kozelbe tartozkodom,ketszer is oda jott hogy lasson,mert eloszor nem jart sikerrel,vissza jott masodszor is.
2014. márc. 1. 01:53
16/22 A kérdező kommentje:
A jozan esze azt diktalja hogy zarkozzon el,amig tavol vagyunk,a szive mashogy erez.ha nincs jovoje a kapcsolatnak,mi ertelme szerelmi vallomasokkal neheziteni,hiszen mikor bucsuztunk el tobbek kozott minden jot kivant a vegen,en meg irtam neki hogy szeretem(mert elotte megbantottam,rondat irtam neki,arra irta hogy nem tud ram haragudni,rengeteg jot es szeretetet adtam neki amit koszon,stb.szoval irtam neki hogy szeretem(hogy ne gondolja hogy gyulolom vagy hogy forr bennem a duh) es hogy en is viszont kivanok neki minden jot.erre mar nem irt vissza
2014. márc. 1. 02:02
17/22 A kérdező kommentje:
Ugy erzem hiba volt,most hiba volt irnom hogy szeretem,volt mar nem egyszer hogy kissebb idore szet valtunk es mindig o is irta hogy mindig szeretni fog,a szivebe mindig megmaradok,barmikor ha meglat,megdobog a szive,stb. Most erre az egyre nem irt mar,kicsit csalodtam,mert hat hulyen esik,de hat ha mar elkoszont akkor gondolom azert ,nem azert mert nem ugy erez.en mar nem ertek semmit.
2014. márc. 1. 02:15
18/22 A kérdező kommentje:
Ja,es még az az mellett szol hogy szeret,hogy szokta mondani hogy erzes hallania tolem hogy szeretem mert aki szeret annak jol esik ereznie hogy viszont szeretik,ha nem szeretett volna akkor ezt nem mondta volna,tehat kotve hiszem hogy kihasznalt
2014. márc. 1. 02:33
19/22 anonim válasza:
Ez a pasi egy szerepet játszik neked, de érzelemmel szerintem egy pillanatig nincs és nem is volt veled.
Az írásod, görcsös, önmagad felé bizonygató. Szerintem te is tisztában vagy ezzel, csak nem bírsz szembe nézni vele.
Egy olyan pasi, aki téged valóban szeretett és szerelmes volt beléd, annak az érzéseit sosem kell bizonygatni, mert azt szavak nélkül is tudod.
20/22 A kérdező kommentje:
én tudom hogy szeretett, éreztem, nem annak hiszek hogy leirja szeretlek hanem hogy mikent viselkedett velem , 101 apro gesztus, tettek, orultsegek, mutattak hogy szeret, csak már most a vegen nem voltam benne biztos
2014. márc. 1. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!