Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan értelmezzem?

Figyelt kérdés
Üdv. mindenki. Megismerkedtem egy lánnyal, nagyon megtetszett.. Beszélgettünk, stb. és bevallottam neki az érzéseimet, nekem ő lenne a legszebb ajándék az életben. Ezt felelte rá: csak haverok.. tudom mit érzel énis átéltem már.. blabla. Úgy ír mintha nem történt volna semmi, megkérdezi hogy vagyok, stb.. Nagyon nem értem, hogy ha chaten ír, beszélgetünk, ráköszönök és mértnem fogadja? Egy szóval nem bántottam meg. Vajon a külsőm nem jön be neki? (átlagos srác vagyok, rövid haj, kék szemek, átlagos öltözet) Válaszokat előre is köszönöm!
2013. dec. 10. 17:47
 1/4 A kérdező kommentje:

Korom: 16/f

A haverjaim nyugtatnak, hogy lesz más, sok buxa van még a földön.. de nemtudom elfeledni..

2013. dec. 10. 17:50
 2/4 zotanbro ***** válasza:
take a moment of silence for our brother in the friend zone.
2013. dec. 10. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Megmondta,hogy számára csak haver vagy,valamiért nem vonzod.Fogadd el,és lépj tovább!
2013. dec. 10. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
"Csak haver!"
2013. dec. 10. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!