Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tímea1987 kérdése:
Hogyan ertelmezzem ezt az sms-t?
Figyelt kérdés
A parom ezt irta:okkal erzed ugy hogy kihasznaltalak,pedig nem akartam,ha egyutt is voltunk mindig csak azt akartam hogy neked legyen jo.2014. márc. 1. 01:12
1/22 anonim válasza:
hát, ennek a két fele igencsak ellentmond :D
nemtudom... talán egy kis alkohol is van a dologban, olyankor nehéz ám fogalmazni
2/22 anonim válasza:
vagy pedig úgy értette, hogy eleinte neked akart jót, aztán átment kihasználásba
3/22 anonim válasza:
mivan? ha csak azt akarta hogy neked jó legyen, akkor miért használt ki? vagy nem használt ki csak te érzed úgy?
5/22 anonim válasza:
Talán arra gondol, hogy van okod rá, hogy úgy érezd, kihasznált, pedig valójában nem így van?
6/22 A kérdező kommentje:
Az elso lehetoseg az hogy alairja hogy kihasznalt de nem ugy tervezte,a masik meg amit inkabb tartok valoszinunek az hogy azt akarta beismerni hogy van okom azt gondolni hogy kihasznalt mert nem ugy,olyan mertekben viszonozza az erzelmeimet mint ahogy en szeretnem vagy elvarnam.tehat hogy beismeri hogy olyan a viselkedese mintha,pedig nem kihasznalasrol van szo
2014. márc. 1. 01:21
7/22 anonim válasza:
össze akar zavarni. elismeri és közben védi magát.
8/22 robifiu válasza:
A párod csak szexkapcsolatot akar(t) veled létesíteni.
Ez a 'kihasználás'.
De van annyi intelligenciája,hogy a szex csak akkor jó,ha minkét félnek jó.
Mindig a nők boldogságát kell előtérbe helyezni.A férfiaké könnyebben jön.
Nekünk,pasiknak akkor van siker élményünk,ha nektek jó.
9/22 A kérdező kommentje:
Kozel negy eves kapcsi.nem kezdodo romanc.azutan irta hogy megirtam neki hogy mikor rendszeresen egyutt voltunk ereztem hogy szeret,mert kimutatta ,de utanna mar nem nagyon ereztem
2014. márc. 1. 01:33
10/22 A kérdező kommentje:
Tudom mi a kihasznalas,de egyertelmuen szerelem volt,tudom hogy szerelem,latni a szemeben meg ahogy banik velem,ahogy zavarba is szokott lenni,ha nem is lehetett szex akkoris velem akart lenni,mert hogy neki boldogsag azis ha olel,csokol es maga mellett erezhet.
2014. márc. 1. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!