Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmeses vagyunk egymásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmeses vagyunk egymásba egy csajjal, de szégyell engem mások előtt. Tudom, hogy hülyét csinálok magamből, de nagyon beleestem. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

22 évesek vagyunk. Először munkakapcsolatnak indult, később egyre gyakoribbak lettek a találkozások, üzenetek. A végén már azt vettük észre hogy egész nap egymást keressük. Ha lemondtam egy találálkozót teljesen kiborult, stb. Egy romantikusabb pillanatban (otthon együtt, a kanapén tévézve) elmondtam neki hogy szeretem. Nagyon örült, mondta hogy azt hitte soha nem fogom ezt mondani neki és hogy ő már néhány hét után belémszeretett (nagyon boldog volt, utána napokig kivirult). Aztán "lefeküdtünk" egymással.

A baj ott van, hogy kapcsolatként nem vállal fel mások előtt. A munkatársainak, barátainak mint jóbarátját mutat be, mások előtt nem engedi hogy megfogjam a kezét, megcsókoljam. Tiszta barátként viselkedik velem. Ha együtt vagyunk akkor meg bújik mint egy kismacska, le se száll rólam, el se engedi a kezem még az utcán se. Akkor jöttem rá hogy szégyell (addig azt hittem hogy a szingli barátaira való tekintettel nem "szerelmeskedik" velem előttük) amikor sétáltunk a városban és véletlenül belefutottunk két csaj munkatársába. Nagyon zavarba jött, ellökte a kezem és hirtelen a semmiből elkezdtett ilyen "hé haver" stílusban beszélni velem (még a vállamra is tette a kezét. el tudjátok képzelni). Nagyon kínos volt. Ott nem mondtam semmit, utána jól leteremtettem és otthagytam. Később megírta hogy ne haragudjak rá, de nem tudja hogy viselkedjen. Neki mindig átlagon felüli pasijai voltak, a szülei és mindenki ezt várja el tőle. Engem meg még haverjaként is leszólt sok ismerőse meg a szülei is, barátnői Smeagolnak csúfolnak (Gyűrük Ura csúnya teremtménye). Nem tudja hogyan reagálnának ha bejelentené hogy együtt van velem. Fél hogy tönkretennék a kapcsolatunkat, belebeszélnének. Azzal igazolta hogy nézzem csak meg most milyen jól megvagyunk, semmi gond.

Nem tudtam megemészteni ezt a dolgot, pedig már 2 hete történt. Azóta minden nap szerelmes üzenetekkel bombáz, hivogat. Eddig nem válaszoltam semmit, csak hogy hagyjon egy kis időt.

Tényleg nem vagyok egy főnyeremény pasi, szép se vagyok, gazdag se (140-et keresek nettó, ő 320-at), de nem gondoltam hogy ezek a külsőségek meg a társadalmi elvárások egy ilyen klassz csajnál ennyire számítanak. Az apja ilyen diplomataféle amúgy. Tudom hogy nem illek ezekbe a körökbe, de fel nem tudom fogni ezt az egészet.

Ti mit tennétek a helyembe? Tudom hogy szakítani kéne vele végleg, de már most megőrülök hogy nem láthatom. Megalázom magam ha belemegyek ebbe és nem is tudom mi lesz a hosszútávú vége a dolognak. Azt nem lehet hogy én most évekig bujdokolok vagy eljátszom a havert.

Adjatok valami tanácsot .... A barátaim nem segítenek, azt mondják hogy ez no komment.

2014. febr. 25. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tényleg hagynod kellene, legalább amíg átgondolja a dolgokat.. ha meg ezután sem vállal fel, hagyd a pics..ba nem ér annyit. Ha tényleg szeret elfogad olyannak amilyen vagy és felvállal mások előtt. Ez a véleményem
2014. febr. 25. 12:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy csak az a férfi adjon nagyon az önérzetére ilyen helyzetben, akit a sors nagyon elkényeztetett.

Azért egészséges férfit lelkileg nem visel meg az, hogy szexuálisan "kizsákmányolja" őt egy szintje feletti csaj, és racionális gondolkodása miatt nem csodálkozik azon, hogy a csaj nem akarja őt társként felvállalni, elfogadja a játékszabályokat, és közben nem sír, hanem örül :)

2014. febr. 25. 13:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszadóhoz. Csak akkor vagytok egy pár ha bárhol bárki megmondja rólatok. Ha velem ezt csinálná a csaj, ott rögtön helyben na csá, ez így nem állapot... Nem tisztel téged, ő maga sem fogad el. és ez a legnagyobb gond
2014. febr. 25. 13:09
 4/13 anonim ***** válasza:

szeret? akkor vállal.

örülj a szexnek ami volt, és hagyd el.

2014. febr. 25. 13:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek nagyon. Most is letagad és szégyell, a jövőben is le fog. Valószínűleg az fogta meg benned, hogy más vagy mint az eddigi felszínes hercegei. Biztosan olyan belső tulajdonságokkal rendelkezel, amik elragadóak és hercegnőként kezeled. Egy olyan férfi, aki véleménye szerint egy szinten van vele, azaz jóképű, szexi, pénzes..stb. valószínűleg nem értékelné annyira, mint te, mert az olyanok válogathatnak további felszínes hercegnők közül. Ne haragudj,de egyáltalán nem szeret. Aki letagadja a másikat, ott szó sincs érzelmekről. Szó nélkül hagyja, hogy csúfoljanak, sőt lemerem fogadni, hogy még ő is jókat szórakozik rajtad másokkal, letagad lépten-nyomon. Mit akarsz? Azért kellesz neki mert istennőnek érzi magát melletted és te jó szolga vagy. Melletted mindenben jobbnak érzi magát, meg sem fordul a fejében, hogy neked más kéne, hiszen mit akarsz te? olyan nőd sosem lesz, mint ő. Szép, gazdag, sikeres, puccos családdal. Te csak fejet hajthatsz előtte, s te ezt meg is teszed, hiszen el fogod hinni, hogy neked ilyen nő nem jut. Tálcán hordozhatnád a jövőben is, mert ha nem tennéd egyből megsértődne őnagysága, s akkor kapnád a megalázásokat verbális formában és tettek útján is. A barátaid azért nem segítenek, mert ez olyan szinten saját magad lealacsonyítása, hogy fölöslegesnek tartják, hogy bármit is fűzzenek hozzá. Ezen nem lehet segíteni. Ha szeretnél egy lábtörlő, egy szórakoztató pajtás lenni 4 fal között, akkor hajrá. Ez a nő már most romlott belső értékek tekintetében, téged pedig a porba fog nyomni. Annyi önbizalmad és önbecsülésed nem marad majd, mint egy gilisztának. Ha van egy kis eszed nem mész ebbe bele, mert hidd el találsz te magadnak olyan lányt, aki örömmel vállal fel és szeret. Lehet, hogy nem így fog kinézni ( de ki tudja), de legalább egyenrangú felek lesztek. Ez a véleményem.
2014. febr. 25. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Nagyon éretlen ez a lány! Ha továbbra is így áll hozzá, hogy ennyire az számít neki, hogy a környezete mit gondol a külsődről, nem sok jövőt jósolok a kapcsolatotoknak.

Nincs így értelme. Ha komolyabbra fordul a dolog, úgysem rejtegethet tovább és akkor mi lesz? Nem tartanak elég helyesnek a barátnői és ezért elhagy majd? Vagy szégyellni fog az ismerősei előtt?

Hidd el, így nem fog működni.

2014. febr. 25. 13:16
 7/13 anonim ***** válasza:

ne légy haver se barát. munkakapcsolatnyi beszélgetés, semmi több. csak akkor nyerhetsz, ha kemény vagy mint a gyémánt. most kis tutyimutyi töketlen csóringer vagy. akkor nyerhetsz, ha kibírod az elviselhetetlen szenvedést és nem keresed. megmondod, hogy csak akkor találkozol, beszélsz vele, írsz neki, ha kirak facebookra közös képet, állapotot (személyesen meg fog téged törni, ha előtte nem tetted meg te)

ez az egyetlen apró reményed.

2014. febr. 25. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Hagyd ott a csajt, és add meg a számát! :)

2014. febr. 25. 13:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem egyedüli eset hogy az egyébként sem alacsony elvárásokat feltornázzák a snob barátnők és a szülők még gazdagnak sem kell hozzá lennie a csajnak.

Minden második csaj jóképü és vagy gazdag pasiért epedezik még az átlagosabb aranyosabb csajok is

Hányinger.

Én fel fogom magam tornázni a társadalmi ranglétrán de nem felejtek. Szerencsére jóképűnek jóképű vagyok..

Átérzem a szitut.

Állítsd választás elé ez lesz a legjobb megoldás......

2014. febr. 25. 13:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Most felráztatok kicsit, így hogy vadidegenek ilyen jól látják a dolgot, átgondoltam én is. Szinte 0 az esély rá, hogy ezek után hipp-hopp fel fog vállalni valaha is mint párját. Az egyik hozzászóló nagyon jól látta, szinte biztosan arra kellek neki hogy fényezzem az egóját, kényeztessem, mert a mai trendi "cicafiúk"-nak ez nem igazán szokása. Gondolják hogy összeszednek 10 másik ilyen csajt, ezért a nőnek kell szinte tepernie a pali után. Velem meg nőnek érezheti magát, sőt felsőbbrendűnek akinek ugrál valaki minden fenntartás nélkül.

Lelkem mélyén tudom hogy bármelyik pillanatban összejöhet akár a tudtom nélkül is egy ilyen jó pasinak titulált egyeddel. Érzem hogy ez lesz a vége, de mivel szerelmes lettem nagyon nehéz kimondani hogy hagyjon békén.

2014. febr. 26. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!