Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem egy csajozós srácba! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Más suliba járunk, tehát csak hétvégén szoktam látni (egy a baráti körünk), de olyankor rögtön megdobban a szívem, és próbálok közelebb kerülni hozzá. Csak az a baj hogy nem nagyon akar barátnőt, elég csajozós! Nem tudja, hogy vannak érzelmeim iránta, és simán flörtöl más lányokkal előttem, amitől borzalmasan érzem magam... Én is bejövök neki, megmondta már hogy szívesen lefeküdne velem. De tudom hogy ennyire lennék neki csak jó én is, pedig próbálok beszélgetni vele és normális lány lenni akivel össze akarna jönni de nem érdeklem úgy :S
Mit csináljak?:((((
17/L
2013. máj. 7. 21:03
1/6 anonim válasza:
Ha nem érdekled úgy akkor meg semmi értelme gondolom te sem egy éjszakás kalandra vágysz a legjobb hogy megpróbálod elfejteni őt. Keresel egy másik fiút
2/6 A kérdező kommentje:
Nos ez a kérdés, hogy hogy keltsem fel a figyelmét és mutassam meg neki hogy velem megérné összejönni nem úgy mint a többivel:(
2013. máj. 7. 21:07
3/6 anonim válasza:
"megmondta már hogy szívesen lefeküdne velem" gondolod hogy több esélyed lenne.:D megmondta mit akar.
4/6 A kérdező kommentje:
De minden lányról így gondolkozik aki tetszik neki :) Csak jobban akarok neki tetszeni minthogy csak ennyit tudjon elképzelni velem... amúgy meg exbarátommal is úgy jöttünk össze hogy nem akart velem járni csak kavarni, és 1 évig jártunk.
2013. máj. 7. 21:10
5/6 anonim válasza:
ha így nyíltan megmondta neked, hogy csak lefekudni akar veled, akkor meg messzirol keruld el és koncentrálj azokra, akik tényleg szeretnének !!! :)
6/6 A kérdező kommentje:
próbáltam kiverni a fejemből, de nem megy. találkozgattam más fiúkkal is, hogy elfelejtsem, és én se értem magam, de valamiért szeretem!
2013. máj. 7. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!