Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek így, hogy beleestem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek így, hogy beleestem a tanáromba? (Részletek lenn. )

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, és teljesen belezúgtam az egyik oktatómba, aki 34 éves. Tudni kell rólam, hogy nem vagyok az a szerelembe esős-álmodozós tinilány-típus, és soha nem is voltam. Nagyon megfontolt, komoly embernek tartanak, a főiskolán is jó eredménnyel teljesítek. Szóval ne nézzetek egy olcsó kis nőnek. Az oktatóm pedig... nos, ő a világ legjobb pasija. Annyira jóképű, hogy nem lehet neki ellenállni. Pár éve elég nagy szoknyavadász is volt. Mindig megnézi a csinos lányokat. Épp az a meglepő, hogy sosem hagytam, hogy ilyenek elcsavarják a fejemet, de tehetetlen vagyok most már. Ha látok vki más jó pasit, akkor mindig hozzá hasonlítom, és megállapítom, hogy a nyomába se érhet az én tanáromnak.

Persze mondhatjátok, hogy felejtsem el, de képtelen vagyok erre. Ez nem tinis rajongás; meg tudom attól különböztetni. Az pedig, hogy majd lesz vki más, szintén nem járható út, mert nem akarok átvágni senkit úgy, hogy miközben vele vagyok, arra gondolok, hogy bizony a szuperpasimhoz képest ő nem elég jó. Nem akarok senki érzéseivel játszani.

Ugyanakkor tudom, hogy lehet, hogy a tanárom meg engem dobna 1 hónap után, mert találna mást. De annyira odavagyok érte annak ellenére, hogy életemben egyszer voltam szerelmes, de az sem volt összehasonlít6ó ezzel.

Ami pedig a jelenlegi kapcsolatunkat illeti: nagyon kedves velem, elég sokat látjuk is egymást. Úgy alakult, hogy velem tegeződik is, mert volt, van pár külön beszélgetésünk; a többieket magázza. Persze ha velük vagyok, akkor egységesen magázódva köszön. Tudom, hogy bejövök neki, de gondolom, másokat is megnéz, mert ilyen típus, szóval nem értem, mi van...

A másik meg az, hogy ha lenne köztünk vmi, nem tudom, hogy mi lenne a suliban, ki hogy nézne rám. Sok barátom van, de tuti nem tartanának ki mellettem. Nemrég még talán én sem toleráltam vna ilyet. Nem tudom, mit tegyek...

2013. ápr. 14. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Elméletileg egy tanár-diák kapcsolat miatt még az egyetemről is kirúghatnak. Méghozzá azért, mert az érzelmek befolyásolhatják a diák átlagát.
2013. ápr. 14. 22:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk a legkevesebb, mert lehet, sőt kell jelezni az összeférhetetlenséget, másik tanárhoz kell mennem, és meg van oldva. Ez még nem lenne gond,
2013. ápr. 14. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor pedig hajrá. Mármint ha nem nős az illető.
2013. ápr. 14. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, dehogyis. Egyedülálló. Na de akkor mit tegyek és hogyan? :D
2013. ápr. 14. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!