Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleestem a tanáromba. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleestem a tanáromba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Első látásra szerelem volt. Nem vagyok perverz ő 24 én 20. Ez az egyetem :) Már próbáltam vele beszélgetni, de sajnos nem sok időm volt, és csak sulis témák kerültek szóba. Nem tudom, hogyan kerülhetnék vele barátibb viszonyba, meg hát elég necces szerintem, ha az ember egy tanárral kezd, de nem tudok mit kezdeni, egyszerűen élni se tudok nélküle. Számomra ő egyszerűen tökéletes, és nem tudom, hogyan válhatnék én is azzá a szemében, vagy ha az vagyok, hogyan vegyem rá, hogy bevallja. Nem néz ki valami nagy csajozósnak, sőt a többiek sokat vicceltek vele, hogy még biztos szűz, stb... Nagyon kell nekem, és jó lenne valami tanács, hogy hogyan bolondítsam magamba, vagy ilyesmi. 20/L
2009. máj. 13. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen az a jó, hogy az ember körül a tanárok gyorsan forognak. Vizsga előtt valóban nem szerencsés túl közeli viszonyt ápolni egy tanárral, de ha nem tévedek, az mindjárt itt lesz, és onnantól kezdve szabad a pálya.

Persze jó kérdés, hogy ő lát-e benned mást a diákon kívül. Mert a korkülönbség, főleg ennyi idősen nem nagy, sőt. Ha legközelebb személyesen beszélgetsz vele, említsd meg neki, hogy barátaiddal mentek szórakozni ide meg ide, ha gondolja, tartson veletek. Bár ennél is biztos van jobb, nekem most ez jut az eszembe.

2009. máj. 13. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h Te is tetszel neki de Ő nehezebb helyzetben van mert az állásával játszik ,azthiszem.

Egyébként mindent a szerelemért.Hajrá!

2009. máj. 13. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán van valami jel arra, hogy esetleg ő is viszonozná?
2009. máj. 13. 22:00
 4/6 anonim válasza:
Essél kibelőlexD Amúgy én is voltam így...
2009. máj. 13. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

Hagyd békén. Én a másik oldal vagyok: tanítottam egyetemen (nő vagyok, 28 éves) ezelőtt két évvel. És volt egy fiú, aki "belémesett". Nagyon okos fiú volt, szerettem beszélgetni vele, de eszembe sem jutott, hogy mást is akarna. Aztán egyszer mondta, hogy elmennek a barátokkal beszélgetni, iddogálni, tartsak velük. Jelzem, hogy csakis vizsgáztatás után voltam erre hajlandó, előtte nem.

És iszonyatosan kellemetlen helyzetbe hozott. Elkezdett nyomulni, folyton mellém ült, beszélgetni próbált (amiből azonnal kiderült, hogy bármiről, csak beszélgessünk) stb. Nagyon hülyén éreztem magam (ráadásul nem akartam tőle semmit, mert párkapcsolatom volt), úgyhogy sürgősen elköszöntem, és hazamentem. Nagyon kellemetlen helyzet volt, úgyhogy szerintem hagyd a tanárodat. Ha majd végzel, akkor. Addig ne. Ha van esze, nem jön össze veled, mert az állását veszélyezteti.

2009. máj. 14. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
28%
ó ember dugjad...:D
2009. júl. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!