Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem a tanáromba. Mit csináljak?
Egyetemen az a jó, hogy az ember körül a tanárok gyorsan forognak. Vizsga előtt valóban nem szerencsés túl közeli viszonyt ápolni egy tanárral, de ha nem tévedek, az mindjárt itt lesz, és onnantól kezdve szabad a pálya.
Persze jó kérdés, hogy ő lát-e benned mást a diákon kívül. Mert a korkülönbség, főleg ennyi idősen nem nagy, sőt. Ha legközelebb személyesen beszélgetsz vele, említsd meg neki, hogy barátaiddal mentek szórakozni ide meg ide, ha gondolja, tartson veletek. Bár ennél is biztos van jobb, nekem most ez jut az eszembe.
Lehet h Te is tetszel neki de Ő nehezebb helyzetben van mert az állásával játszik ,azthiszem.
Egyébként mindent a szerelemért.Hajrá!
Hagyd békén. Én a másik oldal vagyok: tanítottam egyetemen (nő vagyok, 28 éves) ezelőtt két évvel. És volt egy fiú, aki "belémesett". Nagyon okos fiú volt, szerettem beszélgetni vele, de eszembe sem jutott, hogy mást is akarna. Aztán egyszer mondta, hogy elmennek a barátokkal beszélgetni, iddogálni, tartsak velük. Jelzem, hogy csakis vizsgáztatás után voltam erre hajlandó, előtte nem.
És iszonyatosan kellemetlen helyzetbe hozott. Elkezdett nyomulni, folyton mellém ült, beszélgetni próbált (amiből azonnal kiderült, hogy bármiről, csak beszélgessünk) stb. Nagyon hülyén éreztem magam (ráadásul nem akartam tőle semmit, mert párkapcsolatom volt), úgyhogy sürgősen elköszöntem, és hazamentem. Nagyon kellemetlen helyzet volt, úgyhogy szerintem hagyd a tanárodat. Ha majd végzel, akkor. Addig ne. Ha van esze, nem jön össze veled, mert az állását veszélyezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!