Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleestem egy fiúba. És ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleestem egy fiúba. És ő is belém. De túl nagy a távolság. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
50 km-re lakik tőlem. Csak az a baj, hogy én egy nagyon erős suliba járok, mellette zenélek és sportolok, és nem tudom mikor lenne rá időm találkozni vele. De nagyon szeretem:( mit csináljak?:S
2011. aug. 28. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

50 km nem nagy távolság, ha tényleg szeretitek egymást.

De kevés ember van, aki tud szeretni.

Szerintem tanulj, nagyon hasznos. De egy kapcsolat is tud menne mellette, ha értelmesek a párok. Neked kell tudni.

2011. aug. 28. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én párom 1000 km-re lakik tőlem, mindketten egyetemre járunk. Nagyon szeretjük egymást, a távolság nem akadály.
2011. aug. 28. 10:51
 3/10 anonim ***** válasza:
tul naagy?/?!!!! en prulnek ha csak ANNYI lenne
 4/10 anonim ***** válasza:
orulnek*
 5/10 anonim ***** válasza:
ne nevettess màr xD örömömben sírnék ha màr csak 50 km lenne :)..
2011. aug. 28. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Az igen. 50km ért lebicikliznék sőt lesétálnék egy lányért akit szeretek.
2011. aug. 28. 10:56
 7/10 emlya ***** válasza:

Nálunk már lassan egy éve 3500 km a távolság mégis imádom és

elvileg ő is szeret. :)))

2011. aug. 28. 10:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Jó, csak az a baj, hogy fiatal vagyok.. 14 ő meg 16
2011. aug. 28. 11:01
 9/10 anonim ***** válasza:
ő is tud jönni nem?
2011. aug. 28. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
A párom és köztem 10.400 km távolság volt. 2 éve a feleségem, és a távolság nulla km. Minden csak a szereteten és az akaraton múlik. És ez független attól, hogy ki milyen fiatal, vagy milyen az anyagi helyzete. A boldogsághoz bátorság kell. A másik lehetőség az, hogy az embert egész életében az azon morfondírozás emészti fel, hogy "Mi lett volna, ha ...". Az élet rövid, és csak az erősek és a bátrak boldogulnak. 50 km, az nem távolság. Közepes tempóban két és fél óra alatt ott vagyok biciklivel.
2011. aug. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!