Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleestem a tanáromba! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleestem a tanáromba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

tudom, felejtsem el. higgyétek el, megtenném, mert már rettenetesen rosszúl vagyok az egész szituációtól! de hogyan lehet elfelejteni valakit, aki olyan tökéletes mint ő? sajnos egyszer van vele óránk egy héten (szerdán), törit tanít, kegyetlenül belehabarodtam... nem lehet több harmincnál, én 16 vagyok, 1000 eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lenne ha... de természetesen nem akarok tőle semmit, illetve akarnék, de úgyis tudom hogy nem működne... minden szerdán teljesen el vagyok kábulva, aztán mikor bejön órára, nem tudom megállni, hogy ne mosolyogjak... olyan idiótának érzem magam, te jó ég!

adjatok valami tippet, hogyan felejthetném el, mert mostmár tényleg beleőrülök!

2009. nov. 9. 19:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
32%
Head shot! Tarkó lövés! Vagy amikor lehajol told meg hátulról xD
2009. nov. 9. 19:53
 2/19 anonim ***** válasza:
39%

járj velem!

F 28 és tanár ;)

2009. nov. 9. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
van családja, felesége?
2009. nov. 9. 19:55
 4/19 anonim ***** válasza:

Hopp. Tanár nőt olvastam valamiért. Sorry akkor ne told meg hátulról. Akkor ülj az ölébe vagy markold meg neki xD

1. voltam xD

2009. nov. 9. 19:56
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

Várj 2 évet és járj vele!

Vagy ülj le vele őszintén elbeszélgetni erről!

2009. nov. 9. 20:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Miután Te 16 vagy Ő meg tanár, semmi esélyed, mert egy életre tönkreteheti a pályafutását még az is ha csak szépen néz rád...

Semmi baj mások is átestek hasonló szituáción majd kicsit érettebben jót fogsz mulatni rajta, hogy belehabarodtál a töritanárba...

2009. nov. 9. 20:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

19:54, mit tanítasz? Ha matekot akkor pont jól jönnél, de nem csak a korrepetálásra...

17/L.

2009. nov. 9. 20:21
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hé, nem ő írt ki nemrég egy kérdést?
2009. nov. 9. 20:24
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajna a matek szakom nincs meg, de szoktam matekból korepetálni. ;)
2009. nov. 9. 20:24
 10/19 anonim ***** válasza:
2009. nov. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!