Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleestem a tanáromba! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleestem a tanáromba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

tudom, felejtsem el. higgyétek el, megtenném, mert már rettenetesen rosszúl vagyok az egész szituációtól! de hogyan lehet elfelejteni valakit, aki olyan tökéletes mint ő? sajnos egyszer van vele óránk egy héten (szerdán), törit tanít, kegyetlenül belehabarodtam... nem lehet több harmincnál, én 16 vagyok, 1000 eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lenne ha... de természetesen nem akarok tőle semmit, illetve akarnék, de úgyis tudom hogy nem működne... minden szerdán teljesen el vagyok kábulva, aztán mikor bejön órára, nem tudom megállni, hogy ne mosolyogjak... olyan idiótának érzem magam, te jó ég!

adjatok valami tippet, hogyan felejthetném el, mert mostmár tényleg beleőrülök!

2009. nov. 9. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20:21 hogy nézel ki? 19:54 vok.
2009. nov. 9. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:

el fog ez mulni. szerintem csak "fellángoltál". mert idösebb, erösebb nálad, magabiztos, egy igazi férfi (gondolom:D) és ez jön be neked. ha idösebbekre buksz keress mást akinek nem lehet abbol baja ha veled van :) de szerintem ne beszélj vele erröl, majd évek mulva ha még mindig igy érzel iránta mert ebböl csak baj lehet. az én sulimban is volt egy lány aki elkezdett járni a tanárával de csak az utolsó évben mielött elballagott volna (azóta már jegyesek) majd pár évvel késöbb a tanár az öccse osztályfönöke lett:D

remélem hasznos volt :) mindenesetre probáld meg most elfelejteni ezt a tantó bát:D

2009. nov. 9. 20:30
 13/19 anonim ***** válasza:
20:28, nem panaszkodom a külsőmre, szerintem jól nézek ki. :) Mások szerint is minden OK a külsőmmel. :)
2009. nov. 9. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak mert szivesen megismernélek! Tutira jó csaj lehetsz!
2009. nov. 9. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:
20.41: én is vállalok korepet... :D
2009. nov. 9. 20:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Törit hogy létezik, hogy csak heti egyszer tanít? :O
2009. nov. 9. 22:09
 17/19 A kérdező kommentje:

köszi a nagyon sok értelmes választ, és kösz annak az idiótának is, aki azt a kamu kérdést írta.

én vagyok a hülye, hogy ilyen oldalakra járok kínomban.

2009. nov. 14. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Heti egy törije van......pffffff.....
2009. nov. 29. 15:22
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is volt ilyen.És én is a töritanárba estem bele.Nagyon vicces is meg minden,de senkinek nem mondtam el.Anyuval is egész jóban vannak.De neki van családja,pont ebben vagy a múlt évben született a második kislánya.Aztán amikor odaültetett maga elé,alaposabban megnéztem,és rájöttem,én hülye vagyok..de nagyon...egy 30-40 éves tanártól mit is akarok én..közelről meg olyan ronda mint a bűn!!:] Most már csak a humora miatt kedvelem,de az nagyon jó..néha...de én nem gondolkodtam rajta sosem,és a törit is utáltam,nem is vártam,csak akkor éreztem vmit,amikor bent voltunk a teremben,meg a tanár is.Azóta már kezdem kicsit megutálni mert egyre bunkóbb.
2009. dec. 30. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!