Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom az idegeimre megy a "Hódi Pamela" miatt? Én érzem rosszul?
Állandóan az " élet show"át kell nézni, állandóan mosolyog ha az a nő van benne, ha őt mutatják.Kezd unalmassá válni hogy azt hallgatom hogy így a Pamela stb.
Kezdek féltékeny lenni, jogos vagy jogtalan?
Kapcsold át, nézzetek olyat ami téged is érdekel. Vagy akkor hisztizni kezd tán?
Én rákérdeznék, hogy mi van ennyire tetszik?
Szerintem jogosan vagy féltékeny, ha neked magyaráz egy másik nőről folyamatosan, akkor is ha azt tv-ben látja, ha nyilvánvaló hogy tetszik neki. Nem szép dolog ilyet csinálni a másikkal.
Hány éves a párod?
kicsit zavaró nekem, én érzem kellemetlenül magam.
27 éves lesz.
Én személy szerint a Szulejmánban szereplő Bali bégről áradozok amikor látom. :) A férjem nem féltékeny, miért is lenne? Amúgy tényleg jó pasi.:)
Szerintem ne legyél féltékeny, semmi értelme.
Engem nem érdekel hogy néz ki, semmi bajom vele.
Engem csak az zavar hogy ül mellettem a párom és szabályosan csorog a nyála és tátva van a szája és mosolyog. Nézek rá nagy szemekkel de úgy el van hogy észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!