A nagynéném az idegeimre megy. Mit tehetnék?
Szia!
Két dolgot tehettek.
Az egyik, hogy, ne foglalkozzatok vele. A jelek szerint nem csak irígy, de rossz indulatú is. Szerencsére messze lakik, és nem tud átfutni hozzátok "pongyolában".
Ha fel sem vegyétek amiket mond, vagy visszahallatok, lehet, hogy több borsot törtök így az orra alá, mint gondolnátok. Csak legyintsetek, és intézzétek el azzal, hogy bolond, dilis vénlány, akire még a szót is kár pazarolni. (A jelek szerint a pénz nem boldogít(ja)...)
A másik taktika, a támadás, mert az a legjobb védekezés. Bár, ez sem fog sok jót szülni, ha ebben az acsarkodásban leli örömét.
Szerintem ne foglalkozzatok vele! Minden jót!
Üdv!
Szerintem ha veletek ilyen, akkor bemutatkozott már másoknak is. Egyáltalán nem biztos, hogy mások nem röhögik ki a háta mögött az ilyen embert. (Nekem anyám ilyen, két utcával arrébb lakik, de szó szerint legyintenek az emberek, ha meglátják.)
az egyik megoldás tényleg az, hogy nem törődsz vele. Én a helyedben még azokon a ritka alkalmakon is, mikor összefutsz vele, mosolyognék szép széleset. Ha azt kérdi, mennyit keresel, azt kell mondani, hogy amennyit tisztességes ember tisztességes munka árán keresni tud. Éreztessétek vele, hogy bár vérrokon, de számotokra idegen ember, nem tartozik közétek, levegőnek nézitek.
Az ilyen azért teszi, amit tesz, hogy vele foglalkozzanak, ő legyen a figyelem középpontjában. Ha levegőnek nézik, az neki a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!