Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Miert nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi mindent rejt egy mosoly kérdése:

Mit tegyek? Miert nem tudom feldolgozni, hogy nincs velem?

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Abban szeretnek segitseget kerni hogy Van egy fiu aki miatt mar 2 eve szenvedek. Nem is beszeltunk 1,5 evig de mostanaban facebookon neha beszelunk errol mert tudja hogy rosszul vagyok miatta. Erre o azt valaszolta Egy nap tobb lanytol kap szerelmet vallo uzeneteket de nem tud vele mit kezdeni. Abban a pillanatban osszetortem es nem tudom hogy felejthetnem el. A barataim sem tudnak segiteni rajtam de rossz nekik nezni ahogy tonkre megyek. Tudom 16 evesen mindenkinek ez a legnagyobb problemaja de en nem egy olyan tini vagyok aki ezert kepes lenne artani maganak csak a lelki helyzetemet szeretnem rendbe tenni. A ket evnyi szenvedest kiirtani magambol es elfelejteni ot. Gondoltam arra hogy elmennek boxolni hogy kiadjam magambol a fajdalmat de athatnatok meg otleteket. Segitsetek kerlek. Rosszindulatu megjegyzeseket ne irjatok kerlek.
2014. febr. 23. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na latod, ez a baj, hogy eselyt sem adsz masnak, pedig ennel a sracnal nem fogsz labdaba rugni, akarmennyire faj is. Lehet fog o meg utanad futni, csak akor mar teged nem fog erdekelni, de most perpill azt kellene tudomasul venned, hogy o egy eselytelen kategoria, es hagynod kene a francba. Addig hiaba mondok en neked akarmit, ugyhogy pont ezert ez volt az utolso kommentem :)
2014. febr. 23. 15:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más ennek az időnek a mennyisége :) Amit leírtál, az érzéseid, azzal nem tudsz mit kezdeni,egyedül a más fiúkhoz való hozzáállásod, az ami nem jó, nem szabad így kezelni őket, és játszani az elérhetetlent... mert ha nem jött össze, akkor sajnos el kell fogadnod magadban, hogy nem ő az (ez a legnehezebb, tudom)! Ezt már kezded feldolgozni, hiszen te magad írtad, hogy néhány éven belül biztos hülyének (én azért ezt nem így fogalmaznám) fogod magad gondolni emiatt a fiú miatt, ez már egy jó jel, hogy így gondolkodsz!
2014. febr. 23. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!