Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy újra szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra szóba álljon velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves fiú vagyok, és a Facebookon összeismerkedtem egy lánnyal. Ahogy szokták mondani, szerelem volt első látásra.:D Aztán kiderült, hogy nagyon sok közös is van bennünk. Hetekig, naponta több órákat beszélgettünk, aztán tegnap (02.21) összevesztünk. Persze, egy tök hülye dolgon. Próbáltam kibékiteni, meg minden, de nem áll velem szóba. Mit tegyek vele? És az a legnagyobb gond, hogy beleszerettem, és rettentően hiányzik.:c Szóval, mit tegyek?

2014. febr. 23. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
írjál neki valami szép verset amiben bocsánatot kérsz tőlle.
2014. febr. 23. 00:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Verset?:D Hát, kösz a tippet! :D Megpróbálom, de azért még várok tippeket! :D Köszi tényleg!:D
2014. febr. 23. 00:51
 3/4 anonim ***** válasza:

ezt neked kell érezned, részletesebben ismerni kéne a lányt ... esetleg keresd fel személyesen

vigyél neki csokit,virágot....

2014. febr. 23. 00:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ismerem. Az a gáz, hogy csak eddig 1x találkoztunk, mivel én Békés megyében élek, ő pedig Budapesten.
2014. febr. 23. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!