Hogyan kellene ismerkedni, ha egyszer minden rendes lányt megtanítottak, hogy ne álljon szóba idegenekkel?
Figyelt kérdés
az ismerkedés pont arról szól, hogy idegenekből ismerősökké váljunk. Nem?2013. okt. 15. 05:09
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? és hány évesekkel akarsz ismerkedni? ha ilyen 12-13 akkor nem is csodálom hogy nem állnak szóba veled... de ha 14-20 évesekkel szeretnél ismerkedni akkor iskola, (ha még iskolába jársz) vagy kávézó, ha jársz fitnesz terembe akkor ott is akadhat, de létezik már rapidrandi is...
2/6 A kérdező kommentje:
Általánosságban kérdezem, bármely korra.
Miért hiszi mindenki, hogy a kerdeseket csak tűnik írják?
Nem is gondoltam magamra, amikor írtam...
De a kávézóban található nőkre biztos nem érvényes, hogy ne álljanak szóba idegenbeli...
2013. okt. 15. 05:54
3/6 A kérdező kommentje:
40 leszek, s huszonévesekkel akarok ismerkedni ártatlan randik céljából.
Kávé, duma, séta ÉS SEMMI HÁTSÓ SZÁNDÉK.
2013. okt. 15. 05:57
4/6 anonim válasza:
Ja, igen, így nyilván nehezebb. 40 évesen az idegen huszonévesekkel ismerkedést kvázi elfelejtheted, mert mindenki egy perverz szatírt lát benned, akinek valami pszichiátriai problémája van. Vagy a negyvenes korosztállyal kell ismerkedned, vagy valamilyen más utat találni a fiatalokhoz.
5/6 anonim válasza:
40 évesen bulikban próbáld. öreg vagy.
6/6 A kérdező kommentje:
a kédés továbbra is bármely korosztály esetében gondolom.
és amikor én voltam huszonéves, akkor is ismerkedtek a huszonéves csajok 40 körüli pasikkal...
2013. okt. 15. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!