Milyen nemi betegségek terjednek nyál útján, amiket nehéz észrevenni, gyógyítani? Buliban ne smároljak vad idegenekkel?
Mostanában sokat járok bulizni, és szinte minden alkalomkor van egy lány, akivel smároltam vagy tudtam volna a buliban!
Milyen gyakoriak az ilyen úton terjedő betegségek?
Elfogadom a válaszokat, ne értsetek félre!
De mindkét esetre van lehetőség...
Mennyire gyakoriak az ilyen betegségek?
És milyen betegségek vannak, aminek nincs jelenés nyál útján terjed?
HPV,HIV(sérült nyálkahártya esetén),Hepatitis
Azt hiszem ezek.
Mondjuk ami szerintem durva, de ahhoz smárolni sem kell, az a Hepatitis A. Miközben mindenki a C-ről beszél, meg ritkábban a B-ről, az A simán terjed levegőben is, állati hosszú a lappangási ideje és ha nem kezelik ki halálos.
Aztán ott van a Streptococcus fertőzés, ami alapból tüszős mandula gyulladást okoz, esetleg tüdő gyulladást ... de ha nem kezelik ki akkor okozhat reumás lázat, mindenféle nőgyógyászati betegségeteket és elég csúnya szövődményei vannak. A lappangása meg olyan 2 hét.
És ezek ellen nem lehet előre védekezni?
Valami oltással vagy valami hasonlóval?
(Hiv) et kiveve persze...
Vagy akkor az a megoldás, hogy ha el akarom kerülni ezeket, hogy soha senkivel semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!