Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi mindent rejt egy mosoly kérdése:
Mit tegyek? Miert nem tudom feldolgozni, hogy nincs velem?
Kezdj el otthon segiteni a hazimunkaban anyadeknak facebookozas helyett, a maradek idodben meg tanulj. Meglatod, maris nem lesz annyi idod ilyeneken gondolkodni.
2014. febr. 23. 15:13
2/12 A kérdező kommentje:
Folyamatosan segitek itthon amiben tudok es tanulok is,meg sem tereli el a gondolataimet egyik sem rola .:/
Nyugi, majd ha nagylany leszel, kisebb gondod is nagyobb lesz ennel. Szivesen cserelnek veled, hogy ez legyen a legnagyobb problema az eletemben :P
2014. febr. 23. 15:28
Amugy viccen kivul, ha mar ennyi szabadidod van, akkor menj el a mekibe diakmunkazni. Tudom, hogy ez nem "meno" meg nem "cool", de ezzel legalabb valami hasznosat is csinalsz, nem csak sajnaltatod itt magad, mint valami 85 eves oregasszony.
2014. febr. 23. 15:34
5/12 A kérdező kommentje:
Nem szegyen szamomra a diakmunka..
Nem sajnaltatom magam csak tanacsot kertem,de ha forditott esetben lennel akkor te neked sem igy allna a szad,ha ezt irnak neked..
Gratu!;)
Előzőnek igaza van, próbáld meg minden egyéb dologgal lekötni magadat... tudom nehéz.... nagy közhely, de nagyon is igaz, az idő úgyis mindent megold... Nagyon érzelmes vagy, én is ilyen vagyok, csak idősebb, úgyhogy át tudom érezni a helyzetedet!
2014. febr. 23. 15:37
Kepzeld, mar en is voltam hasonlo helyzetben, nem is egyszer. Mar csak azert is, mert eleve egy tizessel idosebb vagyok nalad. Szoval hidd el, tudom mirol beszelsz. Vizont majd rajossz te is idovel, hogy ezen csak te magad segithetsz. Szandekosan belelovagolod magad, ahelyett, hogy vallat vonnal es azt mondanad: kit erdekel? Van nalas ezerszer jobb is. Ami nem megy, nem kell eroltetni. Minden nonel van jobb no, ugyanugy minden ferfinel van jobb ferfi, kiveve, ha maniakusan ragaszkodsz ahhoz az egyhez, aminek lassuk be, semmi ertelme nincs. Ezert is irtam a diakmunkazast. Tudod mennyi emberrel ismerkedhetnel meg? Lehet pont ott talalnad meg azt a sracot is, aki miatt elfelejtened ezt a mostani "jaj, hat belem mennyi csaj szerelmes" mumajer kis bajgunart :)
2014. febr. 23. 15:42
8/12 A kérdező kommentje:
Koszomom a valaszod!:)
Igen-igen az ido mindent meg old,de mennyi ido kell hozza? 2 ev nem volt eleg?
Ilyenkor annyira szeretnek jegszivu lenni,mintha fel sem vennem az ilyen dolgokat,de sajnos nem.
9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ra sem nezek masra.
Ismerkedni nem igazan szoktam,viszont nem szeretnek masokat sem tevhitbe ejteni,hogy lenne nalam eselye,mikor nem,mert en egy embert szeretek,de ot nagyon-nagyon!
Persze,gondolom majd mikor leszek 20-30 eves akkor visszagondolok,hogy milyen hulye voltam,hogy elpazaroltam ra tobb evet azzal,hogy miatta szenvedtem,de most akarmennyire is vallat akarok vonni az egeszre nem megy.
Ha eldontom,hogy jajj nem erdekel mar "leszarom",akkor folyamatosan jon az,hogy vele almodom...
Felbosszant.Nincs olyan este,hogy ne sirva aludnek el.
10/12 A kérdező kommentje:
Aki irta,hogy "mumajer kis bajgunar" irjon mar nekem uzenetet legyszives! Az o valasza nagyon tetszik es jo lenne vele beszelgetni.
Kapcsolódó kérdések: