Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról hogy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogy, a párommal ha elmegyünk egy haveri társaságba akkor onnantól kezdve tudomást sem vesz rólam?!

Figyelt kérdés
Tegnap is hozzánk jöttek mindenkinek van párja mindenki oda ment a saját párjához időközönként .. az én páromnak eszébe nem jutott :( ami igen rosszul esik :( NEKTEK MI A VÉLEMÉNYETEK?
2014. febr. 22. 11:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hopsz kontaktus :D
2014. febr. 22. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni, de nekem sem esne jól, ha semmibe venne ilyenkor. Mondjuk haveri társaságba inkább tényleg azért megyünk, hogy a haverokkal beszélgessünk, de azért mi akkor is odafigyelünk egymásra.
2014. febr. 22. 11:55
 13/18 A kérdező kommentje:
én sem azt várom hogy engem szeretgessen egész este .. csak legalább mikor feláll akkor ne sétáljon el mellettem adjon egy puszit és ennyi vagy valami ..
2014. febr. 22. 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez független attol, hogy meghalt apukád.. sajnálom! Szerintem párkapcsolatban az lenne a normális ha elmléetlieg ugye akit annyira nagyon szeretünk meg alig vagyunk meg nélküle ( az elején- rozsaszin köd...), akkor az felé kimutatjuk a szeretetünket..mondom elméletileg.. na de az enyém nem tudja kimutatni, sokszor mikor kettesben vagyunk akkor sem..nem épp egy romantikus fajta..zugyhogy nemtudom.. kérdezö te hány éves vagy? vagy ti? elsö voltam..
2014. febr. 22. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Jujj bocsi, látom irtad a korotokat! :)
2014. febr. 22. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:
én csak annyit kérdeznék? kedves kérdező Te odamész hozzá csak úgy megölelni, vagy egy puszit adni neki? nekem is volt ilyen barátom, de engem sose érdekelt.. ha nekem hiányzott hogy hozzáérjek, akkor odamentem én hozzá... sose lökött el.. viszonozta :) csak egyszerűen neki eszébe sem jutott.. haverokkal voltunk, buliztunk jól éreztünk magunkat, úgyis együtt élünk, tehát nem kell ebből ekkora problémát csinálni szerintem... de ennek ellenére én átgondolnám a kapcsolatomat a pasiddal, mert mi az hogy mindig az van amit ő akar, különben veszekedés van??? milyen kapcsolat az ilyen? én kilépnék... hosszú távon ebbe bele lehet fásulni...
2014. febr. 22. 12:12
 17/18 A kérdező kommentje:
én mindennél jobban szeretem a hibáival együtt :( és nem tudnék nélküle élni
2014. febr. 22. 12:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Az ex párom is ilyen volt. Engem marhára zavart, ráadásul úgyéreztem a haverjai sem igen hajlandóak elfogadni. Kb. annyit tárgyaltak velem, hogy "helló xy vagyok", onnantól kezdve se egy kérdés sosem, se egy megjegyzés. Mintha témát is igyekeztek volna mindig úgy találni, hogy véletlenül se tudjak beleszólni. A harmadik összejövetel után én úgy döntöttem, hogy nincs kedvem a szellemet játszani egész este jópofizva, úgyhogy kijelentettem a páromnak, hogy ő mehet, de én maradok itthon. A haverjai átnéznek rajtam, neki meg egy puszit sem adhattam ilyenkor, mert elhúzódott (nem tudta megmagyarázni miért).

Később sem változott semmi, a párom mintha nem értette volna miről beszélek, csak hogy hisztizek és akkor inkább ő sem találkozik a barátaival, pedig ezt sem tartottam jó megoldásnak.

Végülis 2 év után más okból szakítottunk. Mostmár a jelenlegi párommal is nagyjából 3 éve vagyunk együtt, de ő teljesen máshogy viselkedik, a haverjai is tárt ajtókkal fogadtak. Érdeklődnek, kérdeznek, leülnek mellém beszélgetni ugyanúgy, mintha az én haverjaim is lennének. Általában a párom is megtalálja a maga társaságát és én is, de olykor "összefutunk" egy-egy puszira, vagy csak úgy megyünk el egymás mellett, hogy végig simítjuk egymás hátát. Nekem ez sokat jelent! :)

2014. febr. 22. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!