Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról hogy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogy, a párommal ha elmegyünk egy haveri társaságba akkor onnantól kezdve tudomást sem vesz rólam?!

Figyelt kérdés
Tegnap is hozzánk jöttek mindenkinek van párja mindenki oda ment a saját párjához időközönként .. az én páromnak eszébe nem jutott :( ami igen rosszul esik :( NEKTEK MI A VÉLEMÉNYETEK?
2014. febr. 22. 11:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Az én párom is ilyen.. ha társadágban vagyunk akkor ott is mindenki vagy fogja a másik kezét, vagy vlmi jo persze nem egész este az enyém le se szar, már bocsánat de tényleg elmegy a szoba másik végére, még csak össze se nézünk néha..
2014. febr. 22. 11:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a párodnak, hogy ez téged bánt. Nem kell túlmisztifikálni, gondolom ő ilyen társaság lelke ember. Persze attól lehet neki szólni, és ha megérti, hogy ez neked probléma, rád is figyel majd.
2014. febr. 22. 11:23
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Van az a kor amikortól ez már nem fog zavarni.
2014. febr. 22. 11:30
 4/18 A kérdező kommentje:

első válaszoló nálunk is ugyan így van :( te milyen idős vagy?

harmadik válaszoló biztos van benne igazság :)

2014. febr. 22. 11:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a többiek is így érzik? Én is így éreztem mindig mindkét párommal.
2014. febr. 22. 11:37
 6/18 A kérdező kommentje:
többieknél legalábbis én belátásom szerint legalább 2x 3x oda mennek hozzám egyszer se ...
2014. febr. 22. 11:42
 7/18 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok ö 24 de bas..us ö mindig is ilyen volt, csak qurvas.ar, mert azokkal akik öt meg kidumálják (mert tudja pontosan h a háta mögött kidumálják) azokkal tök rendes kedves meg minden engem meg képes le is orditani mindenki elött ha vlmi neki nem ugy van ahogy tetszik..és elmegy a szoba másik felébe öt nem izgatja egyáltalán..oktoberben voltunk lagzba fiatalok közt ültünk egymás mellett, de totál le se ba.zott..mát bocsánat!ö amarra volt fordulva én emerre csa néztem h mi van.. olyan rossz volt, mintha nem is lennénk együtt....
2014. febr. 22. 11:43
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
ép eleget vagytok ketten,mi a baj?:))jól írja a 3-as.Sőt még az az idő is eljön mikor örülni fogsz nem látod:))
2014. febr. 22. 11:47
 9/18 A kérdező kommentje:

én is 21 vagyok ő meg 26 :)

Nálunk is ez van érdekes haverok stb. ők megbánthatják akármikor , de ha én vamire nemet merek mondani akkor kész fel van háborodva :( nagyon szeretem de neki csak jót lehet mondani ha valamiben nem tetszésemet mutatom ami neki tetszik akkor kész megy a vita :(

2014. febr. 22. 11:50
 10/18 A kérdező kommentje:
iszonyatosan ragaszkodó típus vagyok .. ez adóthat abból is hogy elvesztettem 5 éve az apukámat aki felnevelt stb. és fontos nekem minden testi konfiktus
2014. febr. 22. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!