Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond? Az én gondolkodás módommal van a baj?

Figyelt kérdés

A barátom annyira furcsán gondolkodik,nem értem,hogy miért. Pl én szeretem a pszichológusok könyveit olvasni,előadásaikat megnézni,mert lehet néha tanulni belőle. Egyszer Feldmár András előadására mentem és a barátom olyanokat mondott,hogy nincs is esze annak a pasinak, a hülyékből él,hazudik,va pszichológusok hülyeségeket beszélnek,soha nem hallgatna rá,neki senki ne mondjon semmit. És nem lehet neki megmagyarázni,hogy néha pedig igenis mondanak nagyon értékes dolgokat,és sok emberen segítenek.

A másik, ő dolgozik,rengeteget 12órázik,ezért alig tudunk találkozni,én ezt megértem,soha nem panaszkodok,de amikor pl ő ráér és nekem közbejön valami dramatizál,hogy mi soha nem találkozunk,én kerülöm őt,szakítsunk . És úgy állítja be mintha az én hibám lenne,hogy nem találkozunk adott nap.

Másik, ha együtt vagyunk adok neki puszit,fogom a kezét,ölelgetem,kedves vagyok vele, aztán a fejemhez vágja,hogy én nem törődök vele eleget,én nem mutatom ki a szeretem,ha megkérdezem,hogy neki mit jelent a szeretet kimutatása akkor hallgat.

Nem értem miért kell mindenből problémát generálni? Miért nem lehet értelmes emberként viselkedni?

2014. febr. 19. 20:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen nem rég az ő előadásán voltam,és pont egy hasonló kapcsolatot boncolgatott mint amilyen a miénk,megemlítettem neki és persze leteremtett,hogy kimossa az agyam..
2014. febr. 19. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagyis benne vagy egy kapcsolatban ami nem működik. Még hírből se illetek össze, és csodálkozol hogy gondok vannak? Szerintem nem igazán értetted azt a sok előadást... :D
2014. febr. 19. 23:36
 13/19 A kérdező kommentje:
csodálkozok? nem csodálkozok,csak nem értem a barátomat,hogy lehetséges az,hogy egy ember nem gondolkodik?
2014. febr. 19. 23:48
 14/19 anonim ***** válasza:
akkor minek vagy vele?
2014. febr. 19. 23:58
 15/19 A kérdező kommentje:
úgy látom itt a válaszadóknak mindig olyan könnyű kilépni egy kapcsolatból. ti így váltogatjátok a partnereiteket vagy mi a fene? én általában megoldást keresek, nem pedig kidobom és lecserélem egy újra majd azt is ha valami nem oké. tipikus fogyasztói társadalom..
2014. febr. 20. 09:32
 16/19 Pain for Pleasure ***** válasza:

Szerintem próbáld meg vele ezeket a dolgokat megbeszélni. Az meg, hogy mi a véleménye a pszichológiáról nem kéne, hogy gondot okozzon, az ő álláspontját is meglehet érteni, hiszen nem vagyunk egyformák. Mondd meg neki, hogy nem várod el tőle, hogy ő is szeresse, de fogadja el, hogy téged ez érdekel és fontos neked. Attól még lehet jó egy kapcsolat, ha nem hasonlítotok mindenben.

Ha beszélgetés után is folytatja a gyerekes viselkedést, akkor jobban jársz, ha tényleg szakítasz vele, mert nem leszel boldog mellette.

Sok sikert! :)

2014. febr. 20. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál a kérdésre, hogy minek vagy vele. Biztos, mert szereted. Ez a legjobb indok mindenre.:) Akkor meg fogadd el, hogy egy buta szerencsétlen pasi a párod!
2014. febr. 20. 15:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Azért vagyok vele,mert évekig voltunk együtt, és ragaszkodó típus vagyok,szuper érzékeny is,emiatt nagyon empatikus ,úgyhogy mint írtam előbb a problémát akarom valahogy kiküszöbölni. Nekem azzal nincs bajom,hogy nem szereti a pszichológiát ,csak azzal van bajom,hogy így beszél róla,mert ha egy értelmes embernek elmagyarázod az felfogja és hiába ítéli el a tevékenységet,nem beszél így róla.
2014. febr. 20. 15:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Nos ezek szerint nem értetted meg amit az előadásán mondott kedves kérdező...
2014. febr. 20. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!