Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond? Az én gondolkodás módommal van a baj?

Figyelt kérdés

A barátom annyira furcsán gondolkodik,nem értem,hogy miért. Pl én szeretem a pszichológusok könyveit olvasni,előadásaikat megnézni,mert lehet néha tanulni belőle. Egyszer Feldmár András előadására mentem és a barátom olyanokat mondott,hogy nincs is esze annak a pasinak, a hülyékből él,hazudik,va pszichológusok hülyeségeket beszélnek,soha nem hallgatna rá,neki senki ne mondjon semmit. És nem lehet neki megmagyarázni,hogy néha pedig igenis mondanak nagyon értékes dolgokat,és sok emberen segítenek.

A másik, ő dolgozik,rengeteget 12órázik,ezért alig tudunk találkozni,én ezt megértem,soha nem panaszkodok,de amikor pl ő ráér és nekem közbejön valami dramatizál,hogy mi soha nem találkozunk,én kerülöm őt,szakítsunk . És úgy állítja be mintha az én hibám lenne,hogy nem találkozunk adott nap.

Másik, ha együtt vagyunk adok neki puszit,fogom a kezét,ölelgetem,kedves vagyok vele, aztán a fejemhez vágja,hogy én nem törődök vele eleget,én nem mutatom ki a szeretem,ha megkérdezem,hogy neki mit jelent a szeretet kimutatása akkor hallgat.

Nem értem miért kell mindenből problémát generálni? Miért nem lehet értelmes emberként viselkedni?

2014. febr. 19. 20:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Jó drágám, remélem tisztában vagy azzal, hogy ezek után itt végeztünk. A privát dolgainkat nem itt kell kibeszélni, és Feldmár Andrással meg mondtam már, hogy hagyjál békén :@
2014. febr. 19. 20:24
 2/19 anonim ***** válasza:
A barátodnak lenne szüksége egy pszichológusra.
2014. febr. 19. 20:25
 3/19 anonim ***** válasza:

Neked nem ezzel a pasival kéne járnod, hanem velem, mivel én is imádom az ilyen témákat. Láttad már Feldmártól a Van-e élet a halál előtt című videóját? Vagy a közelség távolság videót a youtubeon? Esetleg Popper Péter vagy Bagdy Emőke prof. előadásait? Nézd!

Ő neki közönség kell személyedben, nem barátnő.

2014. febr. 19. 20:25
 4/19 A kérdező kommentje:
-_- valaki nagyon humor herold itt ma
2014. febr. 19. 20:26
 5/19 anonim ***** válasza:
Elég sok stressz érheti, nekem legalábbis úgy tűnik ebből a rövid kis szövegből. Nem tudom, hogy mikor lesz legközelebb szabadságon, de akkor menjetek el pihenni kettesben valahová vidékre a friss levegőre, biztos jót tenne neki, neked és a kapcsolatotoknak is és kiváló alkalom lenne, hogy megbeszéljétek a dolgaitokat.
 6/19 Kajaaa :) válasza:
Mindenkinek más az ízlése. Pl: én imádok olvasni a barátnőim utálnak. Nekem is mondják hogy tiszta hülyeségeket olvasok, de tanulságosak.Ha ennyire nem tudtok megegyezni akkor üljetek le és beszéljétek meg az egészet. A lényeg hogy higgattan.
 7/19 anonim ***** válasza:
Ja pont most olvasom tőle a Szabadíts meg a gonosztól c könyvét! Ajánlom.
2014. febr. 19. 20:27
 8/19 A kérdező kommentje:

3. igen láttam a videót! :) és rengeteget megnéztem már,Bagdy Emőke videóit is néztem már, sajnos őt még élőben nem láttam,pedig egyszer lett volna rá alkalmam.

Amúgy én is mondtam neki,hogy szerintem pedig neki igazán jót tenne,ha foglalkozna ilyenekkel,mert biztos van valami baja..

2014. febr. 19. 20:29
 9/19 anonim ***** válasza:
Mindegy, én nyitottam feléd. Sok boldogságot vele.
2014. febr. 19. 20:31
 10/19 anonim ***** válasza:
Én csernus előadásait szoktam nézni
2014. febr. 19. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!