Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom így vagy a pár nélküli férfiak gyakran sokkal jobban sajnálják magukat, mint a pár nélküli nők?
Figyelt kérdés
Pl ezen az oldalon is inkább a 'sírnak' mert nincs csajok, mert szerencsétlennek érzik magukat, mert a világ nagyon rossz. Vagy az itt lévő pasik tényleg szerencsétlenek..?2014. febr. 18. 20:19
31/42 A kérdező kommentje:
Dugóhúzó tök jó ötlet..pénteken mikor már szépen fel leszek öltözve buli előtt megjelenek az ajtóba egy üveg borral, és megkérem h nem e tudná kinyitni és esetleg ha van kedve jöjjön le csatlakozzon hozzánk..:D Tuti..:P KÖSZI :D
2014. febr. 18. 21:19
32/42 anonim válasza:
A 24-es vagyok. Ha azt mondom, hogy pl. nem vagyok félisten és nem vagyok olyan lehengerlő és magabiztos, hogy szétrepedjen alattam az aszfalt... Továbbá nincs olyan férfias kisugárzásom, amitől heveny hőhullámok törnek rá a nőre, minek következtében elkezdenek erősen izzadni, amely nedvesség a bugyijukban összpontosul és kéjes érzetet okoz-ami után már mindegy, milyen belül az adott illető, már nyert ügye van.
33/42 A kérdező kommentje:
Az egész monológodből egy-két szó volt számomra a kiemelkedő 'nem vagyok'..de ha az akarsz lenni, ha azt akarod h tőled is nedves legyen a bugyi, vagy h remegjen az aszfalt az önbizalamd alatt akkor mi tart vissza? Ha pedig elfogadod így magad, ahogy most vagy nem kell irigykedni a félistenekre meg magabiztosakra, mert kb nem is érdekelnének..de sztem kicsit irigyled őket, mert Te nem olyan vagy. Kicsit én is utálom a csúcs szép meg csinos lányokat, de annyira nem h energiát pazaroljak rájuk ..tök felesleges.:D
2014. febr. 18. 21:35
34/42 anonim válasza:
Nem tartom magam szerencsétlennek, legalábbis ami az élet egyéb területeit illeti egész jól funkcionálok. Viszont lassan 28 évesen még egy randim sem volt. Az oka, hogy alacsony vagyok és rettenetesen ocsmány arcom van. Egyikkel sem lehet mit kezdeni.
35/42 A kérdező kommentje:
Akkor meg csak annyit tehetsz h nem fogod magad emiatt kevesebb embernek tartani mint a helyes srácokat. És valaki egyszer csak jön majd...csak magaddal próbálj összhangban lenni, mert sokat segít :)
2014. febr. 18. 21:54
36/42 anonim válasza:
Én összhangban vagyok magammal, szeretem magam, viszont az összes lánynak felfordul a gyomra, amikor rám néz, annyira ocsmány vagyok. Viszont tudom, hogy pont ezért párkapcsolati ügyben sosem lesz olyan, hogy majd jön valaki. Nincs olyan lány, aki képes lenne elfogadni a külsőmet. És pont ezért a csajozás területén jóval kevesebbet érek a helyes pasiknál, akiknek sosem volt ilyen problémájuk. Sőt, azt is mondhatjuk, hogy csajozás terén egy hatalmas nagy 0 vagyok, mivel az csak a külsőn múlik.
39/42 anonim válasza:
De az én gyűlöletem végtelen.
40/42 anonim válasza:
Nézd végig a mai felhozatalt a kérdések terén... Ez a te napod lesz ;)
Pisti_83
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!