Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom így vagy a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom így vagy a pár nélküli férfiak gyakran sokkal jobban sajnálják magukat, mint a pár nélküli nők?

Figyelt kérdés
Pl ezen az oldalon is inkább a 'sírnak' mert nincs csajok, mert szerencsétlennek érzik magukat, mert a világ nagyon rossz. Vagy az itt lévő pasik tényleg szerencsétlenek..?

2014. febr. 18. 20:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
És milyen lépéseket javasolsz abban az esetben, ha nem állnak szóba a lányok az emberrel?
2014. febr. 18. 21:04
 22/42 A kérdező kommentje:
Keresd meg az okot, amiért nem állnak szóba veled és szüntesd meg! (ha csúnya vagy..foglalkozz többet a külsőddel..ha bunkó vagy, tanulj meg viselkedni..stb..:)
2014. febr. 18. 21:06
 23/42 Moszuke ***** válasza:

én ezeket a kérdéseket mindig csernusos aggyal közelítem meg.. mit tegyen a két nem a kapcsolatért..

ez szerintem nemtől független.

a belső egyensúlyt kell elérni.

jó és rossz tulajdonságokkal tisztában lenni és folyamatosan, napról napra tenni a rossz ellen.

ha ezt mindkét fél megteszi a kapcsolat életképes.

és ebből majd fakad az összes többi szükségszerű dolog is.

a kölcsönös tisztelet kialakul mert mindketten tisztelik önmagukat.

az intimitás határtalan mert megmerik élni az érzelmeiket, mernek róla beszélni, mernek nyitni a másik a felé stb.

hűség ez esetben nem kérdéses, mert van kommunikáció.. és nem az a mellébeszélős fos ami szokott lenni.

ha valaki ki van békülve magával az mer beszélni az igazi okokról legyen szó bármilyen problémáról.

persze ez nem azt jelenti, hogy gondok nélküli kapcsolat.. ez azt jelenti, hogy nincsenek elásott fekete foltok amik meghíznak évek alatt és szakítás a vége..:)

2014. febr. 18. 21:08
 24/42 anonim ***** válasza:

"Keresd meg az okot, amiért nem állnak szóba veled és szüntesd meg! (ha csúnya vagy..foglalkozz többet a külsőddel..ha bunkó vagy, tanulj meg viselkedni..stb..:)"

Ne csináld már! Ez annyira egy általánosító válasz, amennyire csak lehetséges!

2014. febr. 18. 21:10
 25/42 anonim ***** válasza:
Ahogy haladunk előre az időben, úgy tűnik, már nem is nézed annyira szerencsétlennek az itt lévő férfiak egy részét, kedves Kérdező :)
2014. febr. 18. 21:10
 26/42 A kérdező kommentje:
De semmi esetre se rinyáljon senki se :D:D..én kinéztem a felső szomszédom..és ki is fogom találni h kerüljek közelebb hozzá..:D ötletek?
2014. febr. 18. 21:11
 27/42 A kérdező kommentje:
25-ös..ide egy válaszoló írta azt h elégedetlen magával, a többieknek nem volt gondjuk a 'nőtlenséggel'..tehát kérdés igazából nem róluk szólt. Én csak örülök neki, h vannak ilyenek is csak nem jó kérdéseket olvastam eddig :D
2014. febr. 18. 21:14
 28/42 anonim ***** válasza:

Menj fel, hogy ne kopácsoljon állandóan, vagy halkabban járjon... Esetleg szerelni kellene lefolyót, nem tud-e segíteni, elfogyott valamid, kérsz tőle kávét - sót - dugóhúzót... Van lehetőség bőven.

Csak ne rinyálj :)

2014. febr. 18. 21:16
 29/42 A kérdező kommentje:
24-es! És az szted nem általános ..'velem nem állnak szóba a nők'...semmit nem tudok róla miért nem, oka csak van..vagy nem helyes..vagy nem jó a szövege..talán ez a két legáltalánosabb dolog, amit egy ilyen általánosan feltett kérdésre..ismeretlennek lehet írni :)
2014. febr. 18. 21:16
 30/42 anonim ***** válasza:
#25 vagyok... akkor rossz válaszokat olvastál tényleg. Kövesd az én válaszaimat, hibátlanok - mint ahogy én is :D
2014. febr. 18. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!