Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akiknek van párjuk nem érzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek van párjuk nem érzik szerencsésebbnek, valamiben jobbnak magukat azoknál, mint akiknek nincs?

Figyelt kérdés
Át tudják érezni milyen a "másik oldalon"?
2014. jan. 23. 09:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem érzik szerencsésebbnek magukat, mert a felelőssége hatványozottabb ilyenkor az embernek mint singliként. Singlinek sokkal könnyebb lenni és élni, mint akkor amikor más emberek múlnak azon, hogy te milyen vagy.
2014. jan. 23. 09:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen kapcsolatban van az ember. Azért mert van párja, még nem biztos, hogy boldog is.

Nyilván szerencsés az, aki boldogan él a párjával.

2014. jan. 23. 09:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy az ikreket leszámítva senki sem születik párral így át tudjuk érezni. Nem, nem érzem magam jobbnak vagy szerencsésebbnek. Egyszerűen csak nyitottabb vagyok, könnyebben kommunikálok, meg úgy az emberek szeretnek a társaságomban lenni, mert vidám vagyok, szinte mindig. Amikor meg nem, akkor sem másokat terhelek vele, hanem otthon begubózom, amíg elmúlik.
2014. jan. 23. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Jobbank? Semmiképp

Szerencsésebbnek? Sem, hiszen ez nem szerecse kérdése, a kapcsolat rajtunk és nem a szerencsén múlik

De tudom,mhogy nekem jobb, nem én vagyok a jobb..

Azért tudom, mert én is voltam egyedül, nagyrészt nem szerettem.

De az egyedüllétben is meg lehet találni a pozitív dolgokat, nekem a párkapcsoatom akkor alakult ki, amikor a hátam közepére sem kívántam, nagyon-de nagyon jól éreztem magam a bőrömben egyedül, a barátaimmal.

Viszont az egyik előttem szólónak igaza van,mhogy kapcsolatban sokkal nagyobb a felelősség. Nem csak én vagyok, hanem ketten vagyunk.., mindig komplexen kell fondolkodni, ami nem mindig egyszerű.. Természetesen itt nem az 1-2 hónapos kapcsatokra gondolok, hanem esetemben a párkapcsoaltom már 5 éve tart, ráadásul házasok is vagyunk.

A korombelieknek már nehéz megtalalni a jő oldalát a "szingliségnek" főleg a nőknek, de a tapasztalatom azt mutatja,mogy a férfiak nagy része is már inkább kapcsolatot akar, mint a csajozást...

Főleg a baráti társaságban érzem, hiszen egyr többen házasodnak..vagy tervezik, akik pedig nem találták meg még a párjukat úgy tekintenek rnk , mint példára (ami szerintem nagy felelősség, az én példáim pl nagy csalódást okoztak nekem)

2014. jan. 23. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:
semmi nincs ingyen, és minden érem kétoldalú. Te nem dugsz, cserébe nem is *sztatnak. Más dug, de szívatják is érte. :D Ez ennyi.
2014. jan. 23. 10:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindenki volt már a másik oldalon, hiszen senki sem úgy születik, hogy párkapcsolatban él. Mindkettőnek megvan az előnye is és a hátránya is és hát attól is függ, ki milyen személyiség. Valaki annak örül, hogy egyedül lehet, más meg annak, ha párkapcsolatban.
2014. jan. 23. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sokkal jobb pár nélkül élni. Könnyebb, egyszerűbb, problémamentesebb. Ja, és olcsóbb! Nekem most éppen van párom, de már nagyon kiáll a szekere rúdja, mert elegem van hogy állandóan a problémáival, nyűgjeivel kell foglalkoznom, vagy hozzájuk igazodnom. Ez eddig szinte az összes barátnőmnél így volt...
2014. jan. 23. 10:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Mivel előtte mi is párt kerestünk, nyilván át tudjuk...Elvégre senki sem úgy születik, hogy komoly párkapcsolata van :D

Szerencsésnek érzem magam, de nem pusztán azért, mert van valakim, hanem mert igazán jól működő a kapcsolatunk, és őszintén szeretjük egymást évek óta - az ilyesmit meg kell becsülni, főleg a mai világban. Persze teszünk is a kapcsolatunkért, de tény, hogy jó adag szerencse is kellett, hogy találkozzunk.

2014. jan. 23. 11:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem! Ugyanis a ember nem érzi a dolgok a súlyát/értékét, míg el nem veszíti azokat!
2014. jan. 23. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:

A 7es egy főnyeremény lehet!! :D

Én szerencsésnek tartom magam hogy megismerhettem a páromat. De az, hogy a párkapcsolat jó működjön ahhoz már nem szerencse hanem a két ember együttműködése kell. Viszont sosem jutna eszembe lenézni azokat akik nincsenek párkapcsolatban, hiszen sokszor ez nem rajtuk múlik, vagy pont hogy rajtuk ha nem akarnak épp valamilyen okból párt maguk mellé. Én is voltam szingli, és nagyon is élveztem, szerencsésnek tartottam magam, hogy végre összeszedtem a bátorságom és ki tudtam lépni egy többéves kapcsolatból ami nem működött jól, és csak magamra tudtam koncentrálni, foglalkozni, és újra rendbe hozni az életem, ami azelőtt csak az exem körül forgott, magamat meg elhanyagoltam, nem törődtem azzal mi a jó nekem. Tehát a szingliség is ugyanolyan jó lehet!

2014. jan. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!