Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom így vagy a pár nélküli férfiak gyakran sokkal jobban sajnálják magukat, mint a pár nélküli nők?
"DE, nekünk is kell tenni a számunkra jó szexért, nagyjából ugyanazokat meg kell tennünk nekünk is, mint nektek."
Nektek annyi a dolgotok, hogy kiválasszátok hozzá a megfelelő embert. De mi pl. sokszor évekig élünk szex nélkül, mert nincs senki, aki lefeküdne velünk.
nőnek lenni jó dolog:) pasikra túl sok súly nehezedik.
ami súly a nőkre nehezedik azt ő maguknak találják ki. nem létező dolgokon görcsölnek vagy olyanon ami senkit sem érdekel rajtuk kívül.
az meg, hogy nincs hova sírni menni pasiként én ezt cáfolnám.. erre vannak a friendzoneba tett lányok nem? velük lehet csöpögősnek látszani. vmint egy jól megválogatott baráti körben is előlehet adni a ló halálát.. és akkor fizetnek neked 1-1kör sört és mindenki happy.. ja meg megy a nők szidása egész éjjel.
van mód a gőz kiadására ez a fórum csak nyálcsorgatásra van.
A sírást nem szó szerint értettem. Persze, nem gond, ha egy férfi sír, mindenki szokott. Én is nyivákolásra gondoltam :)
De valljuk be, még több nőtől hallani az általad említett: " béna vagyok..nincs önbizalmam..rosszul nézek..miért csak a jó pasik kellenek nekünk..mi nők milyen szemetek vagyunk" csak fordítva.. Mindenkinek tennie kell azért, hogy legyen párja, lehessen szex, stb.
Amit szerintem mindkét félnek meg kell tenni:
-Kibékülni saját magával, olyan külső és belső egyensúlyt teremteni amivel már önmaga is biztos
-Meghatározni hogy miért is keresek én most párt magamnak
-Nyitni nagyon ember felé és megismerni a különböző típust, h 'tanuljunk'
-Nem feladni, nem bedepizni
-Tisztelni a a másikat és nem lehuzni
-Tenni egymásért és tolerálni a másikat
KB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!