Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom így vagy a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom így vagy a pár nélküli férfiak gyakran sokkal jobban sajnálják magukat, mint a pár nélküli nők?

Figyelt kérdés
Pl ezen az oldalon is inkább a 'sírnak' mert nincs csajok, mert szerencsétlennek érzik magukat, mert a világ nagyon rossz. Vagy az itt lévő pasik tényleg szerencsétlenek..?

2014. febr. 18. 20:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
#1 vagyok: Igen, de megint csak ismételni tudom magam :) Nincs kinek sírniuk, ezért kétségbeesettül keresnek valamit, amivel megélhetik ezt. Az pedig, hogy úgy érzik, nem kell semmit tenniük a nőknek a szexért, nem tisztelik őket, az már más téma. Egy nő nagyon könnyen megdugathatja magát. Azért viszont, ahogy mondtad, számár megfelelő partnert találni, ráadásul kapcsolatra, nagyon nehéz.
2014. febr. 18. 20:46
 12/42 anonim ***** válasza:

"DE, nekünk is kell tenni a számunkra jó szexért, nagyjából ugyanazokat meg kell tennünk nekünk is, mint nektek."

Nektek annyi a dolgotok, hogy kiválasszátok hozzá a megfelelő embert. De mi pl. sokszor évekig élünk szex nélkül, mert nincs senki, aki lefeküdne velünk.

2014. febr. 18. 20:47
 13/42 Moszuke ***** válasza:
37%

nőnek lenni jó dolog:) pasikra túl sok súly nehezedik.

ami súly a nőkre nehezedik azt ő maguknak találják ki. nem létező dolgokon görcsölnek vagy olyanon ami senkit sem érdekel rajtuk kívül.

az meg, hogy nincs hova sírni menni pasiként én ezt cáfolnám.. erre vannak a friendzoneba tett lányok nem? velük lehet csöpögősnek látszani. vmint egy jól megválogatott baráti körben is előlehet adni a ló halálát.. és akkor fizetnek neked 1-1kör sört és mindenki happy.. ja meg megy a nők szidása egész éjjel.

van mód a gőz kiadására ez a fórum csak nyálcsorgatásra van.

2014. febr. 18. 20:50
 14/42 anonim ***** válasza:
#1 vagyok: Ha nem szexpartnert keresnének, hanem kapcsolatot, ami működik, akkor örökké lenne valaki, akivel kiélhetik magukat :)
2014. febr. 18. 20:50
 15/42 A kérdező kommentje:
Jó abban igazad van, én abból indultam ki h nem csak meg akarom magam dugatni, hanem párt találni. Viszont a szememben sem férfi az olyan férfi aki a rinyálást választja, mert valahogy azt gondolom ha én mint érzékenyebb lény (:)) képes vagyok rá, h ne törejk össze meg saját magamnak is adjak kis erőt..ők miért nem? És már egyből sokat dobna rajtuk pozitív irányba ha úgymond össze szednél magukat és tökösebbek lennének. Szerintem ehhez nem kell senki vígasztalása, senki babusgatása, hanem saját magad elfogadása. Nem?
2014. febr. 18. 20:51
 16/42 anonim ***** válasza:

A sírást nem szó szerint értettem. Persze, nem gond, ha egy férfi sír, mindenki szokott. Én is nyivákolásra gondoltam :)

De valljuk be, még több nőtől hallani az általad említett: " béna vagyok..nincs önbizalmam..rosszul nézek..miért csak a jó pasik kellenek nekünk..mi nők milyen szemetek vagyunk" csak fordítva.. Mindenkinek tennie kell azért, hogy legyen párja, lehessen szex, stb.

2014. febr. 18. 20:51
 17/42 anonim ***** válasza:
Na jó, mik azok a dolgok, amiket mindkét félnek meg kell tennie egy kapcsolat létrehozásának érdekében?
2014. febr. 18. 20:53
 18/42 anonim ***** válasza:
#1 vagyok: Igen, egy erős, határozott férfi vonzó, sokat dob rajta. De ettől még van (Én is), aki egyszerűen vágyik ezekre, és Én sosem kaptam meg ezeket, így még jobban hiányoznak ezek a dolgok, nagyon érzelgős vagyok.
2014. febr. 18. 20:54
 19/42 A kérdező kommentje:
a 13-as válaszolónak lehet igaza..ha pasi lennék így csinálnám, haverok, igyunk és szidjuk a nőket..vagy csaj barát és vele is lehet csöpögni, DE ne kelljen elveszíteni a férfi lét 'tipikusságait', mert az bizony nem vonzó egy nőnek :)
2014. febr. 18. 20:55
 20/42 A kérdező kommentje:

Amit szerintem mindkét félnek meg kell tenni:

-Kibékülni saját magával, olyan külső és belső egyensúlyt teremteni amivel már önmaga is biztos

-Meghatározni hogy miért is keresek én most párt magamnak

-Nyitni nagyon ember felé és megismerni a különböző típust, h 'tanuljunk'

-Nem feladni, nem bedepizni

-Tisztelni a a másikat és nem lehuzni

-Tenni egymásért és tolerálni a másikat

KB

2014. febr. 18. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!