Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet el egy ferfi hogy bosszut alljon a baratnojen hutlenseg miatt?

Figyelt kérdés
A lany lefekudt a fiu baratjaval. Azota a fiu folyton alazza ordit vele nem engedi sehova fel pofozza. A lany mar ezerszer bocsanatot kert hiaba. Szakitani nem tud nem mer mert a ferfi azt mondja mindenrol o tehet hogy az egesz az o hibaja es nem hagyhassa el. De meddig mehet ez igy. Mikor kell azt mondani hogy mostmar eleg?
2014. febr. 16. 15:21
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Vissza ment ma reggel. Azt mondta nem szereti csak fel tolle mert megfenyegette hogy ha elhagyja baj lesz. Jobb ha tobbe nem foglalkozom vele. Bar nagyon nehez mert kis kora ota ismerem. Alapveto kedves lany es helyen a szive csak rossz emberrel keveredett ossze. Nem tudom hogyan segithetnek.Mar arra is gondoltam feljelentem azt a bunkot.
2014. febr. 17. 14:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát, aki ennyire hülye, azt verjék agyon aztán ennyi... Az ilyeneken már az isten se segít...

Engem is fenyegettek így, de én leszartam magasról. Otthagytam a srácot, és ennyi.

2014. febr. 17. 16:12
 23/26 A kérdező kommentje:
Megint itt van nálam. Munkat kaptam egy masik varosba hetfon indulok. Arra gondoltam magammal viszem hatha eszhez ter. Az a szomoru hogy regen szerettek egymast es boldogok voltak. Aztan tortent valami meg a megcsalas elott es minden elromlott. A sracot mindig is iranyito tipus volt de ezt sose gondoltam volna.
2014. febr. 18. 22:41
 24/26 anonim ***** válasza:

Én is azt írtam volna eredetileg, ha férfi: ne álljon bosszút, nyeljen egy nagyot, és hagyja a fenébe...

De egy egy bunkó, sértett kisp***cs, hol van ez a férfitől?

A lány lépjen, hagyja, felejtse el, - a megcsalás az egy nem szép dolog, sőt- viszont ez a reakció....

2014. febr. 18. 23:10
 25/26 Passiflora ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy Ti milyen kapcsolatban vagytok, vagyis ki Neked ez a lány, akinek segíteni próbálsz?
2014. febr. 19. 10:34
 26/26 A kérdező kommentje:
A fel testverem. Apam masodik hazassagabol szuletett. Azt mondta nem megy vissza. S hogy velem jon. Majd kivancsi leszek rá.
2014. febr. 19. 14:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!