Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, hogy feketelistán vagyok?
Figyelt kérdés
A házon amit örököltem hitel van ami miatt én fekete listán vagyok. A párom most szeretne házat venni, de nekem nem adnak hitelt. Szerintetek elmondjam neki, vagy mondjam azt, hogy nem szeretnék hitelt felvenni?2014. febr. 16. 14:10
11/16 anonim válasza:
Ha már ezt sem tudod fizetni, minek akarsz még felvenni?
Amúgy pedig legyél őszinte a pároddal.
12/16 anonim válasza:
Hogy tudtal hitelt orokolni? Atvertek?
13/16 A kérdező kommentje:
Értetlenek!
2014. febr. 16. 14:25
14/16 anonim válasza:
Visszautasithattad volna az örökséget . Mégis miért mi vagyunk az értetlenek?
15/16 anonim válasza:
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér! Ha ezt a közmondást megszívlelnék, nem lenne annyi baj. Ha egyszer nincs pénzem/lehetőségem házra, akkor nincs. Párodnak: így áll a helyzet. Így kellek nem kellek?
16/16 anonim válasza:
Mikor örököltél úgy gondoltad megéri kifizetni az adósságot, mert jóval kevesebb volt, mint a ház értéke? Gondolom akkor volt munkád, kereseted azóta megváltoztak a dolgok?
Én azt javasolnám ilyen helyzetben a páromnak, hogy költözzünk az örökölt házamba és fizessük ki együtt a hitelt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!