Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utálják ennyire az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják ennyire az emberek az exeiket?

Figyelt kérdés
Minden hol ez van, hogy ki mennyire utálja a volt barátnőit.. Nem értem miért.. Nem volt vele egyetlen jó pillanata sem? Mindig a gyűlölködés mindenhol..

2014. febr. 15. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Néha hallom hogy a szeretet és a gyűlölet nagyon közel állnak egymáshoz. Lehet hogy ezért.
2014. febr. 15. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Idővel nem utálják őket, csak addig amíg a fájdalom meg van. Én is szidtam a barátnőmet, akivel 4 évig jártam, mert megcsalt és nagyon haragudtam rá, mert szerettem és nem tudtam neki megbocsájtani. Mostanra másik kapcsolatban élek boldogan és abszolút nem haragszom rá, sőt próbálok a szép emlékekre visszagondolni, amit vele töltöttem el. 24F
 3/10 Moszuke ***** válasza:
mert nem tették a megfelelő helyre őket fejben.
 4/10 anonim ***** válasza:

Mert kicsit még szereti, vagy szeretné.

De akárhogy is, még táplál valami érzelmet.

Én semmit se érzeke gyik exem iránt.

És talán jobb is nekem így, mint a legtöbb pasinak.

5/10 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Ez annak köszönhető, hogy igazán egyáltalán nem szerették az exeiket, mindössze érzelmi kötődés volt az, ami miatt vele voltak. Persze, ez utólag derült ki. Az érzelmekről meg tudjuk, hogy olyan változóak mind az időjárás, így egy negatív élmény hatására 360 fokos változás is bekövetkezhet a másik fél iránt.

25/F

2014. febr. 15. 22:13
 6/10 anonim válasza:

Bizonyára azért mert úgy váltak el egymástól ami nagyon mély nyomot hagyott az egyik félben

Gondolj bele melyik a fájdalmasabb szakítás:

-Megtudod valahonnam hogy megcsal és haragban váltok el(ez az érzés mély nyomot hagy,főleg egy lányba,képesek örökké gyűlölni emiatt,meg is tudom érteni)

-Vagy egyszercsak odajön és barátian kedvesen mondja hogy szakítsatok mert annyira nem illetek össze,végül barátok maradtok

Szerinted melyik a rosszabb hmm?

2014. febr. 15. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
mert okuk van erre. a görény az görény nyomokat hagy.
2014. febr. 15. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Én pl nem tudom nem utálni az exemet aki betegesen féltékeny volt, el akart tiltani mindenkitől, csak hogy ne járjak el, mert akkor biztos megcsalom...aztán meg a végén ő feküdt össze mással, és mikor kidobtam érte, akkor meg felpofozott... szóval aki ilyen azt igen, rühellem...az se segített hogy visszaütöttem... csak annyiban hogy nem éreztem így annyira megalázottnak magam, mintha annyiban hagyom.

Már boldog házasságban élek azóta. De ez a dolog, főleg a pofozkodás része mély nyomot hagyott bennem....inkább lelki törés volt... és nem tudom nem utálni az illetőt.

akiknél nem voltak ilyen durva dolgok, azokat nem utálom, inkább csak nem érdekelnek és nem akarok velük semmilyen kapcsolatot tartani, ennyi.....

bár volt aki utólag sajnálkozott hogy elhagyott mert akkor most nem más felesége lennék hanem az övé, ha akkor okosabb és nem dob ki...késő bánat...

2014. febr. 16. 00:25
 9/10 anonim ***** válasza:
mert megbántották őt. aki kidob, az nem fogja utálni a másikat, csak ha ld. 1. mondat.
2014. febr. 19. 18:53
 10/10 Pretty_Fighter ***** válasza:
Én senkit sem utálok,pedig lenne miért.De szerintem az utálás az olyan kicsinyes dolog.Mint aki nem képes feldolgozni a történteket.Szóval nálam teljes lelki béke van,tiszta lelkem nem foglalkozik ilyen sötét gondolatokkal.:D
2014. febr. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!