Egyes emberek, miért utálják és szólják, le az animéket?
#1 osztom a nézetedet!
én is úgy vagyok ezzel hogy nem esek hasra tőle.
És ez alatt a kis hazánkba forgalmazott igénytelen animékre gondolok. (mert hát vannak színvonalas művek is)
De hát akinek erre van igénye, nézze, engem nem zavar különösebben. (egyszerűen nem foglalkozok vele)
Én nagyon sokáig gyülölője voltam , leszóltam stb , kb 2007-ig akkor kezdtem el komolyabban nézni . Rohadt nagyot tévedtem , leszóltam egy kultúrát úgy hogy nem is ismertem . Őszintén szánni és sajnálni tudom a régi magam , meg az olyanokat is akik leszólják ok nélkül..
Egyébként elkeseredve nem kell lenni , elég szépen gyarapodott az utóbbi 6évben az animés közösség.
- Valaki azért, mert szimplán nem jön be neki, pedig vette a fáradságot, és nézett animét, utánuk olvasott. Őket megértem.
- Sok hülye azért, mert nem is ismeri őket, semmit se tud róluk. Na az ilyet pofon kéne verni, aki olyat szól le, amiről nem tudja, hogy mi is...
1-2 éve én is elkezdtem nézni őket az egyik barátnőm hatására, és most már én is nagy animés vagyok:)
Nem is értem azokat az embereket, akik úgy kritizálnak dolgokat, hogy azokról semmit sem tudnak. Ha meg valóban nem tetszik nekik, én azt megértem, csak nem kell világgá kürtölni, hogy az "animék mennyire nagy hülyeségek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!