Ti nem unjátok még, hogy nem elég, hogy a való életben, de még itt is csak az emberek nyűglődését kell hallgatni? Az ember már ide sem tud menekülni, hogy egy kicsit kizökkenjem ebből a borzalomból, ami most van mindenhol!
Figyelt kérdés
Mindenki csak panaszkodik, szenved, jaj nincsen önbizalmam, jaj de semmire sem vagyok jó, jaj belehalok a szerelembe stb... Jaj Istenem2013. márc. 21. 10:12
2/7 anonim válasza:
Nem unom mert azt olvasom csak el ami engem érdekel.
Régebben sem volt ez másképp a gyk-n akkor is sokan panaszkodtak is. Ha már problémája van valakinek és nem tudja elmondani senkinek sem akkor itt van a gyakori kérdések oldal:D ilyen egyszerű.
Egy dolgot tehetsz: lapozol. Vagy hanyagolod a gyk-t. :)
Ha már a való világban is sokan szenvednek akkor nem csodálom, hogy egy internetes oldalon is sok lesz a panaszkodás.
3/7 anonim válasza:
Más rémakört nézegess, pl. ne szerelem, meg önismeret stb...
Ami érdekel, pl. öltözködés, (bár ott is van néha siránkozás), házimunka, sütés-főzés, állatok stb..
4/7 anonim válasza:
Most ez a nemzeti sport. Így állítotték be az emböröket.
5/7 anonim válasza:
Na, most te miről beszélsz? Nem érzed/látod, hogy zűrzavar, nyüglődés, szegénység, terror van mindenütt? Miért lenne ez másképp itt?! Örülj neki, hogy rózsaszín ködben látod a világot és tapsikolj. Még majd rád is rád jöhet a kín és szenvedés!
6/7 A kérdező kommentje:
Legalább ne tennék fel ezerszer ugyanazokat kérdéseket! Mert sokszor ugyanazok a kérdések, csak más környezetbe beleillesztve. Biztos szereti mindenki a saját problémáját a maga szemszögéből előadni, de már kicsit unalmas! Utolsó te most mit okoskodsz? Te aztán tudod, hogy én mit látok meg mit nem!
2013. márc. 21. 11:21
7/7 anonim válasza:
Nem muszáj itt legelészni a GYIK oldalain. Tanulj inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!