Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják az emberek az...

Deii kérdése:

Miért utálják az emberek az emo-kat?

Figyelt kérdés
Nem értem miért utálják az emberek az emo-kat! semmit nem ártottak senkinek sem!!

2013. aug. 14. 17:40
 1/7 anonim válasza:
11%
hangulat és önpusztítók.
2013. aug. 14. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
Még vannak emok??
2013. aug. 14. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
6%
nem muszaj ,hogy artsanak valakinek,elég ha csak ráézel egy emo-ra...
2013. aug. 14. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nem mindenki utálja, inkább csak nem értik meg őket, vagy elitélik.

Mintha egy jó könyv kapna egy elég iylesztő taszító borítót, amire mindenféle hülyeséget felragasztanak az emberek pl: öngyilkos, sírós... stb

2013. aug. 15. 14:54
 5/7 zsofi.lili ***** válasza:
100%
Nem értem szerintem ti mind annyian más emo-t néztek! :) Nem minden emo rossz kedvű .... én is emo vagyok és még sincs rossz kedvem csak nagyon néha! :)
2013. aug. 16. 01:35
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

Mert a legtöbb ember ha fogalmazhatok így tudatlan e téren. Az emo nem arról szól állandóan depis vagy, hanem arról h érzékenyebb vagy az átlagnál.

Például: vegyünk 2 emberkét, Pistit("normális ember") és Bélát(emo). Nos tegyük fel h Pisti egy nap összeveszik a legjobb haverjával, úgy érzi ez elég sz*r dolog, de azon kívül éli ugyan úgy az életét. Ugyan ezen a napon Béla is összeveszik a legjobb haverjával, nem tud enni, nem tud aludni annyira rosszul érzi magát emiatt.

Másnap Pisti kibékül a legjobb haverjával, úgy érzi minden ok. Ugyan ekkor Béláék is kibékülnek, Béla örömében minden szembejövőt megölelne, legszívesebben táncra perdülne.

Tehát összefoglalva az emok nem csak a lelki fájdalom fele érzékenyebbek, hanem az öröm fele is. Remélem érthető volt ^^

2013. aug. 16. 23:27
 7/7 FeketeEnikő válasza:
Én is emo vagyok és engem is mindig leszólnak :( 14/l
2013. aug. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!