Miért utálják az emberek a punkokat?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok punk, de sokan mondják, hogy utálják őket. De miért?2010. jún. 14. 21:41
1/4 anonim válasza:
én nem utálom őket, de nem is szeretem
2/4 anonim válasza:
Nem a punkokat utálom, hanem közülük azokat, akik az aluljárókban isznak és koldulnak és tizen- huszonévesek. Szánalmasak és múltkor csináltak velük egy riportot, amiben kifejtették, hogy minek dolgozzanak, ha nekik ez az élet megfelel.
3/4 anonim válasza:
kb mint amit a 2. írt. nagyon sokan közölük lusta disznók, csúnyán beszélnek, másról se szól az életük mint a buli, pia, drogok stb. Magyarul semmi értelme nincs az életüknek, és szerintem ez szánalmas, de mindegy hogy az illető punk vagy akármi más. Csak úgy vettem észre ez náluk a legjellemzőbb.
Tisztelet a kivételnek, nekem volt normális punk osztálytársam, akivel lehetett normálisan beszélgetni, bár azért nála is hibádzott valami...
4/4 anonim válasza:
Mert az emberek szeretik a normális,megszokott dolgokat és ha valakinek van mersze köztük megjelenni szakadt ruhában,oldallánccal,akkor az ki van utálva,mert az minek hord olyat,meg igénytelen,mert így mer megjelenni az utcán.Félnek az újtól és ezért inkább eldöntik,hogy utálnak minket,nemhogy helyette próbálnának megismerni.Mert vannak még rendes punkok,akik nem aluljárókban tarhálnak és isznak,én is közéjük tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!