Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják az emberek...

Miért utálják az emberek azokat akik különcök?

Figyelt kérdés
Példa: Mostanság sok emo van, és sok utálójuk is. De miért? Nem ártanak senkinek a kinézetükkel, nekik így tetszik, majd kinövik. De ez miért idegesít másokat? Nem vagyok emo, de volt nekem is egy "különc" stílusom amiért meg akartak verni, állandóan csak utáltak. Ez nekik mire jó? Ettől érzik nagynak magukat vagy mi?
2009. dec. 6. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Szürke egyhangúnak jó lenni sokak szerint. Én is mondjuk olyan vagyok de engem nem érdekel, hogy vannak emo-sok, meg vannak férfiak akik melegen szeretnek öltözködni mert trendi (rózsaszín ing stb.)ha nekik jó akkor nekem is, ők nem szólnak én hozzám én se hozzájuk.
2009. dec. 6. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát azért nem csak az emo a különc..De amúgy azért, mert eltérnek a normálistól,és emiatt jobban megjegyzik őket, van bennük mit leszólni,ad egy alap indokot.

De én nem veszem észre hogy őket mindenki utálná...Oo

Van akinek bejön, van akinek nem, viszont az korlátolt személyiség,és nekem, mint "különcnek" semmi dolgom nincs vele:D

2009. dec. 6. 18:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Az emo csak példa volt, merthogy most azt menő utálni.

Nekem mindenféle barátom van, diszkós, goth, emo, punk, skinhead, plázaboyok/csajok, hétköznapi szürke emberek is. Mindegyikkel jól kijövök. El nem tudom képzelni hogy csak azért utáljak valakit mert nem tetszik a stílusa, öltözködése.

2009. dec. 6. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Az emókról a legtöbb embernek a buzulás és az öngyilkosság jut eszébe, ez pedig pontosan elég indok ahhoz, hogy ne szeressük őket.
2009. dec. 6. 22:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Gondolom te sem örülnél ha mindenki lenézne hogy "köcsög bunkó magyar vagy", csak mert néhányan magyar ember tényleg olyan. Nem lehet az emokat sem általánosítani. Meg semmilyen más csoportot/népet sem.
2009. dec. 6. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert a legtöbbjük csak "akar" különc lenni. Közben nem veszik észre, hogy tele van a világ ilyen nyafogós, nyámnyila alakokkal, és hogy ez baromira nem egyedi. Nézz körül az utcán, és meglátod te is. Egyébként mintha a különc szó egyenértékű lenne a különlegessel - legalábbis egyesek örülnek, mint majom a farkának, ha ezt mondják róluk, pedig ez a szó alapból szerintem nem valami pozitív jelentésű.
2009. dec. 6. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
22:27 vagyok, az előzőhőz szeretném hozzátenni, hogy jól gondolja, és szerintem a valódi "különcség", a különlegesség mindig valamilyen kiemelkedő teljesítményt jelent.
2009. dec. 7. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
46%

Azért mert az emosók vicen kívül melegek,és a halált szeretik.

Aki meg pedig a halált szereti annak semmi keresni valója nincs köztünk,akkor vágodossa az ereit a sarokban ennyi.

ezért utálják őket. Ki szereti a b*zikat?! SENKI!

az érzelgős halálavágyó csir*kat? SENKI

ezért kapnak,ha ugy is a halált szeretik akkor ez nekik még szivesség is.!!!

2010. márc. 2. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Idefigyeljél kérdező ha te köcsög bunkó magyarozol itt akkor takarodjál el a büdös k*rva any*dba!

Ha neked ez a véleményed akkor mi a f-sznak kérzed?

Ennyi erővel te is az vagy,szidod a saját népedet,vagy csak román vagy?!

2010. márc. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!