Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 2x voltunk randizni, és nagyon tetszik, és ez a vonzalom kolcsonos, csak ő most nagyon elfoglalt az iskola végett, és ha minden igy fog menni akkor biztos, hogy osszejovunk, de ma este megyek ki egy társasággal, ahol van egy csaj, akit simán megdonthetek, és nem tudom, hogy le e fekudjek vele, merthát én se tudom, hogy az uj csaj mit csinál olyankor mikor nem vagyunk egyutt! és most tanácstalan vagyok, ti mit csinálnátok hasonlo helyzetbe? 22/F

2014. febr. 15. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne fekudj le vele, hidd el jobb lesz ha a lánnyal akivel randizgatsz kb minden nap lefekszel mint ha egyszel jolmeg*aszol valakit .. 18/L hasonlo helyzetben voltam egyszer...
2014. febr. 15. 17:54
 2/5 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem irigylem a lányt, szép kis kapcsolat elé néz...
2014. febr. 15. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Amugy én kapcsolatban még sose csaltam meg senkit, meg nem is akarok, de bennen van az, hogy lehet, hogy most pl ő is ezt akarja csinálni
2014. febr. 15. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
de ha összejöttök és a csaj aki tetszik megtudja akkor rögtön szakitotok ...
2014. febr. 15. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy a randizgatás alatt mindent lehet, elvégre még nem egy kapcsolat s majd ha komoly lesz csak akkor mondom h egyen monogám életem.
2014. febr. 15. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!