Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért így van?
Nem született még az a férfi a földre aki engem eltudott volna szülőkhöz 2 hónap után cibálni, ugyan ez viszont is.
És ez holt komoly.
Szerintem semmi probléma nincs azzal , hogy olyan korán bemutatta. A barátnőm engem is hamar bemutatott és én is őt. :)
Szerintem a barátod azért nem akar bemutatni , mert nem akarja , hogy a szülei miatt rossz pontot szerezzen.
Viszont a kapcsolat szeretetről , közös őszinteségről , bizalomról szól. Nyugodtan kérdezd meg , hogy ez miért van és hogy szeretnéd őket megismerni.
F/18
Érdekes dolog ez a szülő-kérdés a pasiknál. Úgy vettem észre, hogy a többségük addig halasztja a dolgot, amíg lehet. Valahol azt olvastam, hogy az is közrejátszik, hogy ő szeretne érett felnőttként mutatkozni előtted, és a szüleinél ez picit nehezebb, főleg ha pl anyukája megsimogatja a fejét, és megkérdi, hogy mosott-e este fogat, vagy van-e tiszta zsepi nála. :)
Ne aggódj, ha a te szüleiddel szívesen találkozott, akkor nem csak egy futó kaland vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!