Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom orális szexre az exemmel, de már van új barátom, viszont vele még nem tartunk itt. Nagyon kellemetlen, de nagyon vágyom rá. Mit tegyek?
ő nekem a második, én neki kb a harmadik (nem tudom biztosan)
az előzővel másfél évig voltunk együtt, és csak 3 hét telt el, mire összejöttem az újjal, ami nekem kevés idő, de megy tovább az élet
#15 Ha nem tudod biztosan, akkor tényleg korai lenne. Ezeket az apróságnak tűnő dolgokat őszintén meg kell még beszélnetek. A kérdés kényes lehet, főleg akkor, ha az egyik fél nem őszinte, mert az azt jelenti, hogy nincs bizalom. Bár azt nem írtad, kapni, vagy adni szeretnéd. Ha adni szeretnéd, akkor nincs gond, de ha kapni, akkor azt tudod, hogy nem olyan lesz, mint a volt barátoddal? És a nagy vágyakozás miatt szinte biztosan csalódni fogsz. Ne feledd, az idő megszépíti az emlékeket. Az új barátod, pedig nem az exed. Vele mindenképpen más lesz, még lehet, hogy jobb is. Én megértelek, hogy nagyon vágysz rá, de tudnod kell, hogy van két szép kezed is. Azzal tisztában vagyok Én is, hogy az nem olyan. Az exed, viszont az exed. Ő már soha többet, nem fog ebben az élményben részesíteni téged. Majd az új barátnőjét, bocsi, nem szíven döfésnek szántam, inkább ébresztőnek.
Fejet fel, kezeket a paplan alá.
Csak, hogy egy kicsit troll is legyek.:
Várom a képeket az akcióról. :-)
Mosolyogni érvényes. (és kötelező) :-)
hát igenigen.
adni szeretném amúgy :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!